Trøtt.com og sminke - E.L.F (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

Trøtt.com og sminke - E.L.F

Jeg har vært så utrolig trøtt i heele dag. Sovnet av når jeg satt å leste, våknet av at lille mira (hunden min) bjeffa til meg, for at hun skulle ut. Så har jeg egentlig ikke gjort så mye, var mye jeg skulle gjøre, avtaler osv, men alt har bare blitt litt sånn.. BLÆH. Var ute i går med noen venner, det var koslig. Vi spilte bowling, air-hockey og dro på et utested som heter Dama Di. Hadde aldri vært der før, eller har ikke vært der siden det var "sjøgata galleri". Det var koslig der, VELDIG fullt, men koslig. Så vi satt å koset oss med live jazz-musikk og koslig samtaler:)

Er vist ikke bare jeg som er trøtt <3


Så fikk jeg testa ut mine nye øyenskygger, selvfølgelig ikke alle på en gang, men to av dem:100 øyenskygger fra E.L.F. det var tilbud, hele 50% og da kunne jeg ikke dy meg!

For dere som ikke har hørt om E.L.F før, så er det en nettbutikk http://www.eyeslipsface.no/, de sender fra England, så når du handler der må du tenkte på toll-avgifter, så hold deg under 200kr grensen. Men fortvil ikke, du får utrolig mye sminke for 200 kr! Her er det sminke nede i 10-12kr på deres billigste (avhengi av valutakursen), så har du studioline som er litt dyrere, men likevel BILLIG! og deres mineral-line. Sminken demmes er av utrolig bra kvalitet. Så, er du glad i sminke, men har ikke så god råd til å kjøpe alt ditt hjerte ønsker, gå inn på nettsiden deres og se litt :)  Om du blir fan av dem på Facebook http://www.facebook.com/?ref=logo#!/elfcosmeticsUK, så får du vite når di har gratis frakt og sånt. Det kommer godt med:) De bruker å ha gratis frakt, gave eller rabatter og slikt, når de kommer opp i bestemte antall fans :):)

Nå sitter jeg og lurer på om jeg bare skal legge meg (klokka er bare 20.50) kommer sikkert til å våkne om 2-3 timer å være LYS våken, er så typisk :P

BTW, noen som vil lage en slik til meg? :P


Om noen kan og vil, så hadde jeg blitt mega-super-glad. Den var bare så søt :) men jeg vil gjerne ha den i lilla, det er min favoritt-farge :)

7 kommentarer

<3 Pingvinbabes <3

30.jan.2011 kl.22:12

aw, for en nydelig hund !

bare lurte på om du kunne stemme på lille jamie i blenda sensitive konkurransen på facebook ? Han ligger på 2.plass og vinneren blir kåret 1.februar.. Det er ikke så mye som skal til. Bare en liten stemme. Hun som ligger på 1.plass er der bare fordi en toppblogger ba leserne om å stemme og det er veldig synd, for jeg synes det burde være en som virkelig fortjener det der. Han ble fått med PKU, en sykdom som gjør at han ikke kan spise mat med nok proteiner. Mer iformasjon på tuvaw.blogg.o (ikke min blogg, altså). Hvis du hadde tatt det tid og brukt noen sekunder av livet ditt på å trykke på stem-knappen hadde du vært en engel ! ♥

ingridmarlene

30.jan.2011 kl.22:14

kult!

btw; fin blogg :)

kommentere tilbake?

lee131

30.jan.2011 kl.22:15

Stili :-)

Lady Tena

30.jan.2011 kl.22:21

Søteste stuffdyret, daaa (=

Gnatt til deg.

Anette Hovstad ♡

30.jan.2011 kl.22:32

Ååh, de øyenskyggene så fine ut! :-)

Har forresten spørsmålsrunde, så hadde vært toppers om du la igjen noen spørsmål :-)

Tobben

31.jan.2011 kl.14:54

Bella!! du må også ha spørsmålsrunde<3

bella89

31.jan.2011 kl.16:24

Tobben: Hehe, får vel prøve på en slik en:P

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits