Dagen i dag har vært så trist! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

Dagen i dag har vært så trist!

Ja, som jeg skrev i går, så skulle hunden til mamma avlives i dag. Det som skulle være 1 stikk, ble til 3. Jeg var ikke med til dyrlegen, for mamma ønsket ikke at jeg skulle se på. Jeg har gråtet så og si i hele dag. Var hos frisøren i dag, for å få ordnet håret siden jeg ikke var fornøyd med det hun gjorde (det som skulle bli blonde striper ble til noe gult-lignende. Det så hvertfall ikke fint ut.) Jeg er egentlig glad i frisører som snakker litt, men i dag var jeg egentlig veldig glad for at frisøren var helt taus, for jeg har ikke klart å snakke uten å gråte.

Jeg fikk også masse ting etter Raja, for mamma klarer ikke å ha det i leiligheta si, og gav det dermed til Mira (min hund), men jeg klarer ikke å se gjennom posene, så bestemor har tatt dem ned i kjelleren. Stakkars Mira som tripper rundt og egentlig bare venter på sin daglige tur med bestevenn sin, bestevennen som hun aldri får se igjen.Så gode venner var de, at de brukte å ligge å kose sammen på sofaen:)

Jeg må også få si at jeg begynner å bli lei av folk som sier til meg "men det var jo bare en hund". NEI, DET VAR IKKE BARE EN HUND!! Hun var en venn, en familimedlem og ingen aner hvor mye hun betyr for meg! Jeg har ikke så skremmende mange venner, da de fleste av mine venner har flyttet til andre siden av landet og noen til fremmede land. Jeg er kjempe heldig som enda har min hund, hun er også verdens beste og alltid god å snill, men savne etter Raja er kjempestort! Jeg har vært alt for trist for å få til å spise i dag, alt for trist til å kunne prate.. Har egentlig bare vært ganske tom, men samtidig så full av tanker.


Du er så utrolig dypt savnet! <3 Du lever for alltid i mitt hjerte og i alle gode minnene! <3

Kommer aldri til å glemme den gangen i jula du dytta meg ut av senga <3 !

Hvil i fred Raja Cathrine. 07.02.2011

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits