Mitt forbilde! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

Mitt forbilde!

Skriver dette fordi jeg deltar i konkurransen til http://liseviola.blogg.no/ - http://liseviola.blogg.no/1297791606_minner_om_konkurranse.html

Jeg har hatt mange jeg har sett opp til, men når det kommer til mitt forbilde, har det aldri vært noe tvil! Mitt forbilde er nemmelig min mormor!Hun er en så varmhjertig og god person, og setter alltid seg selv sist! Vil bare at alle rundt henne skal ha det bra, og stiller opp til alle døgnets tider. Jeg er sikker på om jeg hadde ringt henne 04.00 på natta og sagt at jeg var i tr.heim uten penger, bankkort osv, så hadde hun kjørt å henta meg!! (Det er snakk om 15-16 timers kjøring).

Hun stilte opp for meg når ingen andre gjorde det, gav med tak overhode, varme klemmer og troen på meg selv.
Og har alltid vært der og tørket mine tårer når ting har gått helt galt for meg. Hun har kjempet og hjelpt meg med ALT.

Julen 2009 trodde jeg at jeg skulle miste henne, da hun fikk ett hjerteinfark når hun kjørte bil. Det var tante som fortalte meg hva som skjedde da hun kom hjem hit for å hente noe greier til bestemor. Jeg var virkelig så redd, og viste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, og for i all hu og hast til sykehuset. Det var så trist å se bestemor ligge der i sykesenga, hun var så liten og skjør, jeg var så redd!!
Mens bestemor lå på sykehuset prøvde onklene mine å få meg utkastet, og ba meg flytte ut før bestemor kom hjem (dette var snakk om rett før jul, det er ikke akkurat som jeg har foreldre å flytte hjem til) men bestemor sa at jeg bare skulle overse dem, for så lenge hun levde, var det hun som bestemte.  Tiden gikk og bestemor kom endelig hjem. Jeg lå hver natt med døren åpen og våknet av vær en eneste liten lyd, hjalp henne på do, for å snu henne og alt. Men det skulle da virkelig bare mangle, etter alt hun har gjort for meg!

Hun ble enke i 2005, da bestefar døde av kreft. 

Mormor er en fantastisk kvinne og det er ikke noe jeg bare sier for at hun er min mormor. Hun har jobbet med alt fra å være hjelpepleier for utviklingshemmet, hatt en egen hobby-butikk, hjelpelærer for vanskligstilte og hjulpet barn med innvandrer bakgrunn til å tilpasse seg. Hun er en ekte kvinne med sterke meninger og går aldri rundt grøten. Hun er den type kvinne jeg ønsker å bli! Hun er så engasjert i alt, og deltar på så utrolig mye, at det går nesten i surr av og til!

Jeg kunne snakket om bestemor i en hel evighet om jeg kunne. Men bestemor er på alle mulige måter mitt forbilde, sett bort fra permanenten! :b En flottere kvinner finner du ikke på nær! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits