EN LITEN HANDLETUR! :D Og pakke i posten ! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

EN LITEN HANDLETUR! :D Og pakke i posten !

Var i dag en liten tur i byen sammen med mormor. Hun skulle ha noe fôr til en bunad og noe sytråd. Så endte vi opp i Glasshuset(Koch kjøpesenter), siden jeg bestemte meg for at jeg måtte ha garn til helga, slik at jeg får heklet litt mer på teppe mitt :) Så var det boksalg på papirhandelen, og jeg som elsker bøker kunne jo ikke dy meg, jeg fant med hele to bøker, og bestemor kjøpte noe fuglebøker og slikt (hun bruker å finne motiv til  å male på porselen og sånt). Mamma var også med, sånn btw :b. Dette handlet jeg:Gleder meg til å begynne å lese, tror det blir midtens rike først, det er en vandring gjennom Kina's historie. Kina er et utrolig fasinerende land, på mange måter:)  Den lille tingen som ligger fremst der, er denne:Det er en grønn concealer, som man bruker under pudder/foundation. Den er grønn fordi min undertone er rød, og denne skal da dempe rødtonene i huden min:) Og jeg har fått prøvet den nå litt hjemme, og det ser ut til at den kommer til å bli en veldig god venn:) Jeg har jo også noe fra E.LF som heter complexion perfection, den er også veeldig bra, men den er pudder, og jeg ønsket meg noe i flytende form:)


Jeg fikk også en pakke i posten, vel egentlig ikke i dag, eller i går, men dagen før der! 

 Den har reist helt fra Hong Kong! Handlet meg noe fake extentions på ebay, og med fake så mener jeg at håret er syntetisk, og grunn til at jeg kjøpte det, var ikke bare fordi det kosta 0.99$, eller, det ligger mye der og, men jeg hadde bare lyst å prøve. For jeg har så lenge ønsket å ha en litt knæsh farge håret, framme i pannluggen eller noe, men hver gang så ender jeg opp med å farge hele håret i knæsh fargen:b, uansett, slik så de ut:


To mørkerosa, en lyserosa og 2 lilla(de ble veldig blå på bilde, men de er lilla)

Jeg venter jo på extentions i 100% human hair, som da ett vennepar ordner til meg, og skal sette i håret mitt(Gleder meg som bare pokkern:D )  Men uansett, dette var mer på skøy, for sånt liker jeg. Og for dere som ikke kjenner meg, så har jeg hatt MANGE hårfarger, og her kommer noen bilder av det:Ja, jeg hadde lilla hår! Jeg skulle bare farge litt i pannluggen, og endte opp med helt lilla hår, og det var fordi jeg tenkte "faen heller, vi peiserpå"Dagen etter farget jeg håret brunt, her så fargen veldig lys ut, men den var mørkere.


Da jeg var 13 år!! hadde jeg svart hår, og likte det å se litt "farlig" ut, for da brukte folk å la meg være, greit de snakket bak ryggen på meg, men jeg slapp å få de fleste kommentarene slengt i tryne.


Rødt er en farge jeg har hatt mange ganger, dårlig gjort at det ikke vises hvor SJOKK-rød fargen egentlig er.
Rosa hår har jeg også hatt :D Teit at jeg bare fant dette bilde, for det finnes noen som er litt bedre, men men. Jeg var vel 15-16år, tenker jeg så det er 6-7 år siden.

Dette er jo ikke nærheten av alt, jeg har også hatt blått, orange, gult hår, osv. Den dag i dag, ser jeg sånn ut:Jepp, håret er blondt, har svart underhår da, men det vises ikke på bilde da :)

Så, det var NOEN av hårfargene jeg har hatt :)

8 kommentarer

carinacharlotte

19.feb.2011 kl.18:22

Så mye fint!

♡ Simona

19.feb.2011 kl.18:22

Fine

Pia Bjørnsen

19.feb.2011 kl.18:25

så koselig! den gosh greia funker suerbra.

Ingeborg Gulla

19.feb.2011 kl.18:28

fine bøker!

johanneknudsen

19.feb.2011 kl.18:33

Oi :O

Så mange hårfarger :O

Har aldri farga håret mit xP

Er fornøyd med farga jeg har ;)

bella89

19.feb.2011 kl.18:47

johanneknudsen: Det er best sånn :) Men jeg liker forandringer da:)
Hehe, har hatt mange hårfarger selv :-p Blondt, lilla, rødt, lys brun, mørk brun, svart...

soyz

19.feb.2011 kl.19:44

stilige klemmer! :) Knærsj farge i håret er kult;) Selv har jeg hatt rosa hår:p ;D

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits