SERIØST?!?! VIRKELIG?!?! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

SERIØST?!?! VIRKELIG?!?!

Ja, jeg kan faktisk bake! HAHAHAHA. Jeg liker i hvertfall å tro det.

Dagen i dag har vært litt crappy. Du vet når du er alene hjemme, koser deg og alt er skikkelig flott, så banker det plutselig på døra, og der står hun, med koffertene i hendene og kommer på et "uventet" besøk, og skal bli i 1 uke. Du vet at hun kommer 1 gang i mnd og er der i ca 1 uke.. Ja, jeg snakker om tante Rød! JEG HATER HENNE! DØD OVER TANTE RØD! Jeg er av den typen som blir dau-dårlig 1 uke før hun kommer, og er dau-dau-dårlig den uka hun er her:( Så har spist ibux til den store gullmedalje.  Mira-fina mi har vært skikkelig kosebaby i dag, og det er fint. Ellers har jeg baket litt, bare for å tenke på litt andre ting.


De ble GIGANTISKE, men det var veeeeldig nam!

Må vel invitere noen på kaffe og skoleboller! :b


VERDENS BESTE KOSEBABY <3 *HJERTEHJERTEHJERTE*

Nå tenkte jeg at jeg kanskje skulle hekle litt, og se litt på Beverly hills 90210 (den gamle serien) Den er egentlig ganske BLÆH, men nå er jeg på sesong 9.. Det er bare sånn "vente" serie, til det kommer ny episode på 90210(nye serien), glee, pretty little liars :P Ellers har jeg sett det meste av CSI, cold case, firefly, friends, scrubs, 70's show osv.

Hva har dere gjort i dag? :D Hvordan tv-serier liker dere? :D

7 kommentarer

thatsoincredible

04.mar.2011 kl.18:28

vært på skolen idag:p

JEG ELSKER GOSSIP GIRL!!<3

camilla

04.mar.2011 kl.18:53

den så god ut!!=)

PRINCESSBARBIES

04.mar.2011 kl.18:58

ENIG tante rød er teit ass )):

xoxo princessbarbies

Nina`s univers

04.mar.2011 kl.18:58

Jeg har hatt fri i dag:)

Elsker Criminal minds, frustrerte fruer, grey`s anatomy, medium, Lie to me, the good wife, private practice, ghost whisperer:)

antoniiiie

04.mar.2011 kl.19:17

Fin blogg! :)

lenemerete

04.mar.2011 kl.19:22

digger glee! :D
SV bella: Ja, det er ganske rart og tenke på det, ganske uvirkelig. Trur om jeg ikke hadde hatt tvillingene så hadde jeg nok ikke likt å sett sånne bilder selv. Men det er noe annet når man har gått gjennom det selv og sett det, Tusen takk. ungene er nå 1år, og har det kjempe flott. :)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits