NEI VET DU HVA!! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

NEI VET DU HVA!!

Jeg må bare le, har i lengre tid hatt kontakt med en fyr jeg syntes virka skikkelig ordentlig, koslig osv.  Så begynte det å bli mindre og mindre kontakt fra hans side, og jeg måtte jo klart spørre han om jeg ikke var så interessant lenger. Ja, jeg viste at han var mye opptatt osv, for det forteller han meg hele tiden, og er nok 70% av det han snakker om. Men jeg sendte han en SMS hvor jeg spurte om han ikke syntes jeg var så interessant lenger. Nå, noen dager senere får jeg en lang mail, hvor han på nytt forklarer at han er opptatt og i tillegg skriver han ganske nedtalende til meg og jeg kjente NEI, vet du hva! Her skriver han at liker bare dem som er hyggelige, men han var faen meg ikke noe hyggelig selv, så hvordan han kan sitte å forlange at alle andre skal være hyggelig med han, er jo helt på tryne! Og jeg svarte tilbake med en SMS, slik at jeg vet han ser den med en gang:)

 "Du er ikke den eneste som er travel. Og du babler i vei om at du skal ditten og datten, og at andre skal være hyggelig mot deg, men du var ikke så hygggelig mot meg nå. Du får det til å virke som om alt er min feil. Ja du var veldig koslig å snakk med, men når du er sånn så gidder jeg ikke. Nei vet du hva, jeg fortjener bare det beste! Lykketil videre. God natt".

Jeg orker ikke slike folk som forlanger og forlanger. Ja, jeg er mega hyggelig så lenge du er mega hyggelig tilbake. DU GIR - DU FÅR!  

Jeg mener at jeg fortjener litt respekt. Ja, det finnes nok mange underkuete damer der ute, som gjerne bare står og nikker, lager middag osvosv. Men jeg er ikke sånn!

Vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg! Det er ikke så jævlig vanskelig skal jeg fortelle deg. Det er snakk om å gi litt av seg selv. Det er slitsomt når den ene parten er den eneste som gir og gir og gir! BLÆH! Jeg kjenner jeg ble irritert av å lese den mailen. Slike folk gidder jeg ikke noe med!

Hva synes du?

7 kommentarer

cecilie roxanne

24.mar.2011 kl.00:52

what goes around comes around!;)

issekri

24.mar.2011 kl.01:54

Men hva om har virkelig var opptatt da og ikke hadde så god tid?

litt kjipt å blåse det opp for ingenting da, men forstår hva du mener. Hadde nok blitt litt små irritert selv.

fiveoneone

24.mar.2011 kl.02:05

Skal jeg være helt ærlig med deg, så tror jeg ikke denne fyren var så veldig interresert i deg! Du forkjener bedre! ;)

Christine

24.mar.2011 kl.04:39

Høres ut som en kjip fyr d dær :/ D e fleire fisk i havet ;) U are the best ;) :p

Juni

24.mar.2011 kl.08:09

Enig med deg, jeg ;)

bella89

24.mar.2011 kl.09:04

issekri: Det er jo ikke det som er greia, jeg VET at han var mye opptatt. Men det er snakk om måten han snakka til meg på, å var nedtalende og forlanget at jeg bare skulle være hyggelig (noe jeg hele tiden var), når han selv IKKE var noe hyggelig.

bella89

24.mar.2011 kl.09:05

fiveoneone: Den følelsen fikk jeg og! :P

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits