EBAY SHOPPING! - Veske med attitude! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

EBAY SHOPPING! - Veske med attitude!

Vel, jeg er av den typen som VET hvordan drømmeveska ser ut, men aldri finner den. Jeg leiter land og strand, men den dukker liksom aldri opp. Men jeg finner en sjelden gang vesker som ligner på det jeg vil ha. Og jeg er veldig kresen når det kommer til hvordan veska jeg skal gå med,  skal se ut. Nå har jeg hatt en del stygge vekser, og det innrømmer jeg, og kjenner at det er litt flaut å se gjennom hvilken vesker jeg har brukt og irriterer meg litt over vennene mine som ikke bare kunne si det der og da "Veska de er skikkelig stygg", i stede for å komme noen måneder eller år senere "du, du vet den lilla veska du hadde? Den var dritstygg! og du vet den blå med playboykaninene på? Den var DRITSTYGG!". Jaja. Jeg har blitt mer obs på hvilken vesker jeg velger, når det kommer til hverdagsbruk. Jeg har noen fine vesker som er til "fest" men de er jo så små, jeg får jo ikke en lipgloss oppi dem, men jeg bruker dem mest i familieselskap og slikt :) Uansett, her babler jeg i vei, dere vil sikkert se skatten jeg klarte å finne meg:

Så? Er den ikke RÅ?! Jeg er skikkelig fornøyd, og gleder meg som bare rakkern til jeg får den:) Og håper jo da at den er like fin i virkeligheten (Det er jo en risk å ta når man handler på ebay, at ikke alt er like bra som det ser ut som. Det er da lurt å se på tilbakemeldingene som selgeren har fått) :)

Et annet tips er, finner du noe du liker veldig godt på ebay, men ser at den koster over 200kr? (altså over tollgrensa) så kan du sende mail til selger og spørre om han kan skrive lavere verdi på pakken, og merke den som gave!! Som regel gjør de dette for å få god tilbakemelding og flere kjøpere :):)

Men dette var ikke alt som ble kjøpt av meg, jeg fant meg også :

En wallsticker :) Synes den var så søt, og jeg tror den kommer til å passe utmerket inn når jeg får malet ferdig hybelen min :) (skal ta bilder og slikt, sånn at dere får se det ferdige resultatet)

og sist, men ikke minst, så kjøpte jeg meg denne:Var det ikke søtt? Det er ett silikondeksel til telefon min, og kostet meg ca 33kr (og da er det med frakt). Jeg håper at det sitter som det skal på telefon min:) Jeg har handlet hard-case til telefon min før fra ebay, men var uheldig å handlet hos en uskalig selger, og så ikke før etterpå at han hadde fått mange dårlige tilbake meldinger. Ene dekslet var knekt og det andre smuldret opp når jeg skulle ta det av telefon.. Og han tar bare ting i retur dersom du handler mer hos han!  Men nå handlet jeg hos en med mange flotte tilbake meldinger:)

Men det er ikke alt jeg har kjøpt meg (HERREGUD), jeg har kjøpt meg en ting til, men det handlet jeg IKKE på ebay, men på coverbrands.no. Jeg kjøpte meg denne:


Grunn til at det ble akkurat dette designet var fordi den var søt, jeg liker sommerfugler OG litt av pengene går til kreftforeningen:D Og da har man litt god følelse etterpå :)

 

Bruker du å handlet på ebay, eller andre steder på nette? :)

8 kommentarer

Kjempefin blogg! :)

Ha en fin dag videre ♥

live

31.mar.2011 kl.14:38

kjempe fin veske (:

kommenter gjerne tilbake ♥
Når du handla på ebay, kjøpe du hjå privatpersona elle firma?

Kva kjem frakta på?

Toll??

karianne lygre

31.mar.2011 kl.14:43

wow den var kul !!

Perfekten - kommenter ? :D

31.mar.2011 kl.14:43

haha!! Fint da ;D<3 Kul mobil, søt <3

bella89

31.mar.2011 kl.14:51

Marte: Jeg har bare handlet av privatpersoner:) Og frakt varierer, av og til er det ikke frakt! Toll er jo tollgrensa på 200kr, men handler du noe som koster mer en 200kr, så kan du be selger om å skrive lavere verdi på pakken, slik at du slipper tollavgift:)

Lilli

31.mar.2011 kl.15:00

Skikkelig stilig veske, og den wallstickeren var rå fin!

Jeg er en ebay'oholic, hehe

mandown

31.mar.2011 kl.15:28

Nei, bestiller ikke så mye på nettet :p

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits