Har du paraply i rompa? IKKE åpne den! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

Har du paraply i rompa? IKKE åpne den!

For å komme til konkurransen min, trykk HER ! :)

 

Ja, nå sitter jeg her, alene hjemme. Eller, ikke helt alene for min flotte hund, Mira Nirvana er jo hjemme sammen med meg :)

Bestemor tok turen til hytta, skulle egentlig vært med henne, men valgte å være hjemme og GUD vet hvorfor. Jeg liker å være sammen med bestemor, spille geni, snakke om alt mulig. Hun er så morsom!

Men nå sitter jeg her, spiser påskegodter, vondt i tennene og egentlig bare BLÆH! Burde finne på noe fornuftig. Burde gjøre norsk-innlevering.. Burde gjøre 2-3 norsk-innleveringer, men jeg sitter her, spiser påskegodt, har vondt i tennene, skriver på bloggen, hører på Queen samtidig som Mira sitter i vinduet og knurrer på alt som lusker forbi på veien.

Jeg har ikke tenkt å gå på ebay i dag, for jeg har vist handlet på ELF... (FYYYY MEG) Men jeg klarte ikke dy meg, de hadde et så sabla flott tilbud! - dere kan lese om det i mitt forige innlegg, altså DETTE innleget.

Noen som har noen fantastiske filmer å annbefale? Jeg vil se ALT, komedie, chickflicks, action osvosv (Bare ikke noe skummelt, det vil jeg ikke se alene! LOL)

Hva skal du gjøre i påska? :)

4 kommentarer

Niina

20.apr.2011 kl.16:36

For en søt hund :) Og lykke til med innleveringene!

Mens jeg er her, kan du vær så snill gjøre meg en liten tjeneste som tar 30 sek? Gå inn på https://www.facebook.com/netcom?sk=app_129167343816441 og stem på forslag nummer 3 er du snill, "pappa har vært..". Tror man må like siden først men er bare å unlike den rett etter. Om du ikke finner pollen så er den under The Wall - Vinn billetter.. :-)

Max

20.apr.2011 kl.16:46

tror ikke på at du er 21 år gammel - .. -

bella89

20.apr.2011 kl.16:52

Max: nei, jeg er snart 22 :) Bursdag 10 juli :)

Malin

20.apr.2011 kl.17:06

Så søt hund:)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits