AVSLUTTET!! KONKURRANSE - VINN 10PAR LØSVIPPER!! :D (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

AVSLUTTET!! KONKURRANSE - VINN 10PAR LØSVIPPER!! :D

Ja, dere leste riktig :) Jeg er så glad i dere, eller noe i den duren!

Dette kan du vinne:


Det er 10 par, flotte vipper! Veldig god kvalitet :) Dette er den type vipper som du må klipp, slik at de passe øyene dine :) Det følger desverre ikke lim til, men jeg kan anbefale Duo-limet, som de da selger på cubus, vita osv :)

Og jeg er også glad i overraskelser, så kanskje det blir noe ekstra som preime også ^^

Hva du må gjøre for å vinne? Vel, du må skrive i kommentarfelte om din flaueste opplevelse, eller en av dine flaueste opplevelser! :D Jeg elsker flauser! :D 

Husk å skrive e-posten din og bloggen din, slik at jeg får tak i vinneren :)72 kommentarer

Emilie Andrea M

05.mai.2011 kl.23:50

Hei!

Min største flause var da ekskjærsten til mamma skulle kjøre meg til skolen. Han gikk ned på veien litt før meg for å starte bilen og sånt. Når jeg kom ned på veien, gikk jeg mot bilen og satt meg inn i framsetet. Jeg snudde meg og plutselig så jeg at jeg hadde gått inn i noen andres bil! En mann og datteren hennes stirret forskrekket på meg. Jeg klarte neste ikke få frem et ord, det eneste jeg klarte å si var Oii, unnskyld, feil bil. Så løp jeg vekk og fikk helt latterkrampe av meg selv.

Håper jeg vinner!

Mia Olsen

05.mai.2011 kl.23:51

Da jeg var i Spania - På vei opp av basenget. Idet jeg gikk gjennom lobbien sa jeg "snakker du med Andrea på msn" til søsteren min som satt ved den ene p'cn.. Hun snur seg, ser dumt og spørrende på meg.. og i det ser jeg at det ikke er søsteren min! hahahah :)

Ingrid

05.mai.2011 kl.23:52

Var en gang jeg var med min nåværende kjæreste ( var ikke sammen med han da, men vi drev på) og kompisen hans. Satt på et lite rom, som da var rommet til kompisen hans da. Så hadde jeg en fjert jeg bare ikke klarte å holde inne, og den glapp sakte men sikkert lydløst ut. Så tente jeg meg en røyk for å prøve å gjøre sånn at ingen andre lukta den, men plutselig kom den BOMBA, og den lukta ikke godt i det hele tatt! Og de lukta den og brøt ut i latterkrampe, og jeg ble dritflau!

Kan tenke deg når du akkurat har møtt en person som du driver på med, og er skikkelig forelska. Også kommer det bare en stinkende bombe, fy søren så pinlig! Haha! Håper det aldri skjer igjen.

Catharina

05.mai.2011 kl.23:58

Det flaueste som har skjedd meg var da jeg var på biltur med noen venner, vi måtte stoppe på bensinstasjonen, også tulla dem og kjørte liksom fra meg når jeg skulle sette meg inn igjen! Dem kjørte rundt og rundt så mange ganger at jeg ble fly forbanna og når dem endelig stoppa lukka jeg opp døra helt rød i trynet, setter meg inn og skriker: Er det nødvendig å være så jævla idioter! Dere er så jæævla fucka! Plutselig snur begge 2 seg også er det et gammelt ektepar, i helt lik bil! Gjett om dem var blide da.. kremt!

vifj

05.mai.2011 kl.23:59

:)

foresten: Jeg tenker og ha en konkuranse der dere kan vinnen en hel ukes linking av din blogg i hvert innlegg. Og for og kunne være med i den konkuransen har du nøtt til og foretelle meg din beste vits, den jeg ler best av vinner, håper du vil delta, jo flere jo bedre :) http://vifj.blogg.no/1304631040_svar_p_sprsml_om_meg.html

tinamuni

06.mai.2011 kl.00:02

Haha, off, viste ikkje heilt om eg skulle posta detta, men siden premiane såg så fristande ut, så får eg heller satsa på at ingen eg kjenne lese detta (Y) !

Eg var i tyrkia med eksen min og moren + stefaren og ungene deres på 3, 7 og 10, pluss enda en storebror av han på 18. vi hadde jo ikke sett hverandre på lenge, siden han skulle være i tyrkia i 8 uker, menst jeg var der bare i 10 dager. så det var jo ikke noe å legge skjul på at vi hadde det ekstra kosligt ett par netter. det som var litt dumt var at vi måtte dele rom med lillebroren og lillesøsteren ( 7 og 10 år). vi ante fred og ingen fare, det var jo litt uttpå natta og trudde alle sov. men det gjorde jo selvfølgelig ikke søsteren. Så nå rundt årskifte ringer storebroren til kjæresten min meg ( vi er gode kompiser) fra telefonen kommer det :" fy faaen tina, din gris" eg skjønnte jo ingenting, ka hadde eg gjort liksom. Hadde du og Markus Sex i tyrkia ?? bare på tull då. eg begynte å le, og spurte koffor han spurte. så sa han " Ayleen sa ho såg dåke". haha, eg var så sinnsykt flau når eg kom til de dagene etter..

off, begynne å lura skikkelig på om eg skal posta detta, men here we go ! :)

likte kjempe godt konkurransen din, og digge å lesa sånne "flausar"

tinoz.tveit@gmail.com

tinamuni.blogg.no

Valii

06.mai.2011 kl.00:06

Dette skjedde for noen uker, så den er fortsatt litt fersk!

Jeg tenkte å ta mitt første bad i år, og der satt jeg alene etter at alle vennene mine hadde dratt hjem og jeg venter på å bli hentet av pappa. Så bestemmer jeg meg får å nakenbade siden jeg ikke hadde håndkle eller ekstra klær med meg. Selvfølgelig gjør jeg jo det, for det er jo kjempe gøyt... Så jeg tar av meg alle klærene og hopper uti. Det jeg ikke merket før jeg snudde meg når jeg skulle opp igjen var at hele familen stod der å så rart på meg. De hadde vist vært på tur og skulle hente meg. Aldri vært så flau i hele mitt liv!!

Håper du fikk deg en god latter xD

Mail: vaal@live.no

Pia Renate

06.mai.2011 kl.00:15

Det flaueste som har hendt meg denne uken er når jeg og min samboer gikk å småhandlet på smart club.. Hadde begynt å fylle handlevognen, og plutselig var han borte. Jeg rasket med meg handlevognen og så han bak en hylle - og gikk bort til han."Fant du reker" - spurte jeg, og da han snudde seg, var det ikke han - og han tittet dumt på meg, lo litt, og så gikk han videre. Da dukket såklart samboern opp - MED handlevognen vår - og da jeg tittet i vognen jeg bar på var den ikke vår!!! Han hadde hatt den hele tiden, og jeg holdt på å dø! Slapp taket på vognen - og håpet at den som vognen tilhørte ikke visste jeg hadde tatt den.. Da vi var i kassen følte jeg meg så beglodd, og herren jeg spurte om hadde reker stod selvfølgelig foran oss i køen. Jeg tok rett og slett bare nøkklene til bilen, og gikk derifra - som en tomat!!

http://piarenate.blogg.no

Kate Gulbrandsen

06.mai.2011 kl.00:16

Halloen, elsker løsvipper og Overaskelser. :)

Ja, hm, noe av det flaueste... Jg er ikke sikker, ( tenker ) ...

da jeg hadde på meg ett par sko som jeg elsker, men

samtid noe å drite meg litt ut på .. fler ganger !

Jeg skulle møte ei på kino tror jeg det var. så hadde jeg ett

stykke å gå, og så greide jeg å vrikke beina sånn halv veis 1 gang mens noen så

morsomt på meg.. og etter på så skulle jeg trykke på en knapp for å få grønt lys for å

kommer seg over veien. og da jeg trykker på den, så greier jeg å halveis tryne ut på veien igjen med skoene. mens jeg halveis holder meg fast i denne lyktestolpen lysknappen er ...

herremin, så går jeg over veien og rett forran en bil så greier jeg å gjøre det samme igjen mens alle de som venter på å kjøre ser meg og ler.. og jeg bare faaaen...

og så går jeg videre som ingenting.. men herregud. og så har jeg enda en morsomt en.

det var vinter og jeg hadde kjøpt julegaver og litt av hvert. og skull ta bussen ut til pappa.

så glemte jeg å trykke stopp.. og da havnet jeg på buss stoppet henne i fra mot en annen vei ikke jeg skulle. pga ble hentet på buss stoppet. så når jeg skulle ut så mister jeg først alt på gulvet... og etter på så greier jeg å dette ut av bussen ned trappa der.. på magen med alt over alt.. og tro jeg var flau pga bussen var stappa av folk ... -.- og da reiste jeg meg i full fart opp igjen..og lata som ingenting og snudde meg ikke før bussen hadde kjørt igjen ! er ikke det noe det flaueste tingene du har hørt, vet ikke jeg : o i samme by jeg bor. så folk kjenner jo meg igjen -.-

klem ei flaut jente. :o *rødme*

fin blogg baytheway.

Oda Erlandsen

06.mai.2011 kl.00:18

Hehe, min flaueste opplevelse... hmm, det har faktisk hendt ganske masse flaut x)

men no av det flaueste var en gang for lenge siden, da jeg var mindre. Jeg var på noe som het Gult kurs i sommerferien. Det er musikk- kurs. Også utpå dagen så var det bading i bassenget på skolen vi overnattet på.

Og vi badet.. og hadde det kjempeartig. Og jeg, som skulle opp av vannet en tur.. pleide ikke å bruke stigen opp av bassenget... neida jeg syntes det var artigere å hoppe opp selv.

Men det jeg ikke tenkte over var att bikinitrusa kunne jo falle av hvis vannet ga for mye trykk.

Og jeg hoppet opp, og ¨svisj¨ rompa bar... hahaha xD

Husker jeg bare slapp meg ned i vannet igjen... var driiitflau, og latet som det aldri skjedde.

Det husker jeg sååå godt! :P

- Oda

dreaminprogress

06.mai.2011 kl.00:24

Var i dyreparken med kjæresten min og gikk inn i hulen der hvor flaggermusene bor.. da gikk jeg nærme inntil kjæresten min og befølte han oppover låret i mørket. Da jeg fulgte han ut VAR DET IIKKE KJÆRESTEN MIN! Mannen så kjempe stygt på meg og huffet avgårde men vi møte han jo selvfølgelig overalt den dagen og kjæresten min holdt på å dø av latter. -.- faen så kleint.

uff.. blir kvalm bare jeg tenker på det..

maddyb_1993@hotmail.com

Lene

06.mai.2011 kl.00:30

Flausen min:

Jeg var for ikke så veldig lenge siden i syden, nærmere bestemt Lanzarote. Det var min fjerde tur dit. Jeg, familien min og noen venner av oss var på stranden og solte oss og badet. Jeg tuslet fornøyd ut i vannet alene, for å "leke" med bølgene siden de var så store.

Det var litt småkaldt på begynnelsen så jeg måtte venne meg til vannet litt, og akkurat da jeg skulle til å slenge meg uti kom det en kjempebølge plaskende mot meg og rev av meg hele bikinien. Det var såklart ganske mange som badet akkurat da, så de fikk seg en god latter mens jeg dukket under vannet og prøvde å fiske på meg bikinien igjen.

Da gikk jeg ganske flau opp igjen fra vannet og sa at jeg ikke orket å være på stranden mer i dag.

e-post = lene.langgaard@hotmail.com

blogg= waveit.blogg.no

Håper jeg vinner!:)

-Lene

elisabeth

06.mai.2011 kl.00:44

hmm, skjedd en del flaut.

Ja, jeg hadde med meg en venninne til tyrkia ifjor. Vi leide oss dobbelflytemadrass så vi kunne ligge siden av hverandre ute på havet og sole oss. Vi ga pengene til mannen og løper ned med madrassen. Hadde akkurat kommet oss på, i det kommer Den store bølga og skyller over oss. Vi skalla så hardt i hverandre. Den ene fløy på land med bikinoverdelen dratt til siden med kul i panna og den andre kommer opp fra havet med kul i bakhodet. Fikk en del blikk kan man si. Så vi tok med oss madrassen opp til solstolene der vi lå, såklart klarer jeg å snuble i de treplankene som er lagt oppover som en slags vei foran Alle menneskene.Flaut! Og ikke nok med det, når vi endelig hadde fått slått oss til ro i sola, kommer det et vindkast som får den store flytemadrassen til å fly bortover strandkanten, velter parasollene til folk. Haha!

Marita Mabell

06.mai.2011 kl.03:15

Min flaueste var at jeg hadde en litt for liten bh på og en litt liten topp på oppe. Eller den siger ned vist du skjønner. Jeg hadde da vært på toalette på et kjøpesenter også vært på do så klart.
Jeg gjorde mine greier og jeg hadde da skjørt på også. Jeg kom da ut av toalette og gikk inn i ulike butikker uten å tenke meg om i en topp og skjønt og en strømpe bukse. Jeg gikk rundt tenkte ikke over det før en jente sa vi ser det det meste. Puppen min var på vei ut av bh'en og skjørte var da oppi strømpe buksen. Snakker vi om flause? Jah det gjør vi aldri vært på det sentere igjen
maabell@hotmail.com

Marita Mabell

06.mai.2011 kl.04:29

heihei

Eline Steinnes

06.mai.2011 kl.08:29

jeg var i byen og sto og ventet på vennina mi som var på dass, også gikk jeg utfor døra til toalettet, altså helt uti gangen får jeg skulle skremme henne, og når jeg hørte noen kom ut!! så roooopte jeg BØØØØØØØØH!!!!! også var det en gammel mann og ble livredd!!!!!! heldigvis hadde han akkuratt vært på doooo.................

Hanne

06.mai.2011 kl.09:37

FLAUSE 1

Jeg tar jo buss fra rosendal og til skulen min. Det tar altså sirka ein halvtime til skulen min. Også pleier eg og høre på musikk med høretelefonar men eg sovner alltid etter kvert på bussen. Trur da var i går det skjedde. Da eg sovna med musikken på så hørte eg bare ett smell også vokna eg og da låg telefonen min på golvet og høretelefinen dat ut av ''stikk kontakten'' på telefonen så det kom høg musikk fra der alle hørte og det var ein råten sang som kom på i tilleg.. Også var det mange ungdomma der.. Kjem aldri til og glømme da..

ER VELDIG DÅRLIG TIL Å FORKLARE MEN LA GÅ..

MSN: HANNEFJEL@HOTMAIL.COM

BLOGG: HANNESINHVERDAG

Synne Aurora

06.mai.2011 kl.09:40

Hei du.. En gang på ungdomskolen bestemme jeg meg får å gå må hvit bukse for første gang. (aner ikke hvorfor jeg skulle gjøre det, fordi jeg selvfølgelig hadde mensen). Dagen begynte bra, alt gikk fint. Helt til noen merket at jeg hadde en rød flekk på rumpen. Jeg prøvde å si at det bare var en flekk som ikke gikk bort når du vasket buksen. Vedkommende trodde faktisk på meg og jeg løp på do for å skifte tampong. Og prøvde å reise meg så lite som mulig og dekke det til så godt jeg kunne. Men dagen gikk ikke uten at noen andre hadde sett det også. En venninne kom for å si til meg at det hadde blød igjennom. Jeg ble rød som en tomat. Itillegg fortalte hun at hun hadde overhørt guttene snakke om det. Gjett om jeg ble flau da, en av guttene var en gutt jeg likte! Den dagen dro jeg hjem tidlig fra skolen og har aldri brukt en hvit bukse igjen! Håper du likte min flaueste opplevelse :D (synneeb@hotmail.com)

Randi - Mamma til Linnea

06.mai.2011 kl.09:43

det var en gang jeg skulle på butikken, var sjikkeligt stresset får jeg skulle ha mangen folk til middag så skulle kjøre på butikken, da jeg kom ned til butikken merket jeg at jeg hadde lagt igjen serfikatet hjemme å da jeg så politiet var på kaien(bor på en øy) noe som de aldri er så ble jeg enda mer stressa å løp inn i butikken får å handle det jeg skulle, fortet meg ut i bilen å startet å kjørte ette å ha kjørt et par minutter så jeg til siden å der lå det en telefon jeg ikke viste hvem var sin å da sjønte jeg at jeg hadde tatt feil bil(her jeg bor går folk fra nøkklene i bilen) så da måtte jeg jo kjøre tilbake hvor alle sto å lo av meg gjett om jeg var rød da!!

victoriamakeup

06.mai.2011 kl.09:44

Min største flause var når jeg var i Oslo med pappa. Han elsker å skremme meg, helst når det er mange mennesker rundt oss! Vi gikk oppover karl johan og plutselig griper han tak i skuldrene mine og brøler wæææh. Jeg skvetter til og skriker som en liten unge. Jeg tror det er den eneste gangen det har vært heeeeelt stille i Oslo, sånn for real!

amanda garen

06.mai.2011 kl.09:50

Det var ifjor sommer, vi skulle til Kristiansand, og på veien, så vi en bensinstasjon etter en time uten noen bensinstasjoner, butikker, hus eller noe. Så vi stoppet der, skulle gå på do og kjøpe litt drikke ol.

Jeg gikk på do sist, og vi kjøpte godteri først. Så de gikk UT for og og vente på meg.

I mellomtiden hørte jeg noen som låste en dør. Jeg forta meg og da var lyset av inni butikken. Jeg sprang og banket på døren, slik att mamma akuratt fikk stoppet damen som arbeidet der og hun låste opp igjen. Så sprang jeg ut. Og jeg tror aldri jeg har vært så flau som det, noen gang. Men hvilken bensinstasjon stenger klokken 17.00, egentlig!?

Haha, også en gang, var jeg og ei veninne og prøvde noen ufattlig stygge klær på Cubus, så sa jeg, bare på kødd til veninna mi; Jeg er så drittdeilig i disse klærne! De passer meg perfekt. Så sa hun jeg skulle komme og vise. Det var tre prøverom, jeg hadde det i midten. Jeg gikk inn i det prøverommet til høyre, og der sto det ei dame, ei dame på godt over søtti, i bare undertøyet..! Kommer aldri til og glemme det! Og det kommer iallefall ikke veninna mi til og gjøre heller.. ;-)

Libe....

06.mai.2011 kl.09:54

Det skjedde for mange år siden, tror jeg var rundt 9 eller noe, jeg skulle på ikea for og kjøpe noen ting til rommet og sånt. Jeg var med Mamma og Pappa ut.. Men så måtte jeg så på do, så da gikk jeg så fant jeg ''badet ' så satt jeg med ned på do. Så skulle jeg trekke i snoren, men så var det ikke noe vann jeg fant ut det var utstillingsdo... jeg ble så driiiit flau at jeg dro opp buksa og lette etter det ekte toalette og tørket meg og vasket hendene og latet som ingen ting...

Omg det flaueste jeg har vært med på......

Ingvild

06.mai.2011 kl.09:57

Haha.. Ler så tårene triller her av folk sine flauser, min er nok ikke mye bedre selv da ;-)

Jeg var i Puerto Rico i September, på en av de første dagene våre der skulle det være noe som heter Vannaerobic i bassenget, og ut kommer den kjekkeste badevakta jeg noen gang har sett og begynner å instruere hvordan de i bassenget skulle gjøre det, min mor og far var med på vannaerobic akkurat denne dagen, så jeg sto ved bassengkanten og filmet, så skulle jeg flytte meg et par meter bort for å få filma bedre, så står jeg akkurat ved badevakta, han veiver med armen slik at han hekter den i bikinien min, jeg tryner i bassenget halvveis med bikinien av, for å prøve og redde meg selv tar jeg tak i han, og klarer og dra badebuksa av han samtidig! alle lo når vi begge gikk opp, jeg uten bikini og han uten badebukse..

Heldigvis tok vi begge det med et smil og han inviterte meg ut på middag samme kveld :-)

Ane

06.mai.2011 kl.10:53

Det aller flaueste må vell være en gang da jeg gikk på konfirmant undervisning. Jeg og en gjeng kom litt tidligere ettersom vi tok bussen. Vi hadde ingenting å gjøre på, og det resulterte i at vi klatret i trær. Heldig som jeg var satte jeg fast buksa mi i treet og fortsatte å klatre, og buksa hang igjen. Akkurat da kom presten kjørende og hoppet ut av bilen.. Det første han såg var rumpa mi i stringtruse opp i et tre.. Du kan tro jeg fikk høre mye "vil du høre en vits?" "ja!" "Katten med slips..." "Vil du høre resten?" "Ane viste rompa til presten!"

Maxter

06.mai.2011 kl.15:16

Jeg var 15 og hadde hatt sex for første gang. Men jeg var ung og dum og brukte ikke noe komdom. Noen uker gikk og jeg fikk ikke noe menstrasjon. Da fikk jeg litt panikk og gikk ned til apoteket og kjøpte en gravidtest.

Som en lat tenåring, gadd jeg ikke å lese bruksanvisning. Jeg bare tok testen og stakk den opp i vagina! Det gjorde litt vondt, men så tenkte jeg at det ville være vondere å føde. Men så var jeg aldri vært kjent for å være smart.

Jeg ventet noen minutter og det viste ingenting på testen. Etter å ventet et par timer, gav jeg opp. Jeg gikk ned igjen til apoteket, sa til dem at den funket ikke at og jeg ville kjøpe et annet merke. Hun dama på apoteket var hjelpsom og gav meg 2 forskjellige tester. Jeg gikk hjem og tok de på samme måte og fikk samme resultat ergo ingen tegn.

Jeg ble litt sint og gikk ned til apoteket igjen for å kjefte for dårlige varer de har. Jeg begynte å klage og fortalte dem at alle testene gav samme resultatet "ingen tegn". De som jobber der tittet på hverandre, så spurte de meg hvordan jeg tok testen? Etter jeg fortalte dem om min måte å ta gravid testen på begynte dem å le litt. Så tok de seg sammen og forklarte meg om hvordan testen egentlig skulle tas. Gjett om jeg var flau da!

celine

07.mai.2011 kl.01:36

Noe av det flaueste jeg har opplevd hendte for kun få dager siden. Jeg og en vennine forbredte hennes konf. så var jeg veldig sliten etter en laang dag med å skrive bordkort, plukke blomster, pynte osv. Så mens hun gjorde den siste finishenn gikk jeg inn på rommet hennes for å slappe av imens. ( Hun har stort rom. På en måte to rom, med en "åpen dør") Så slang jeg meg ned i senga hennes og bare slappet at. Så startet jeg å synge til tv-en som sto på the voice. Sang liksom ganske høyt for meg selv der jeg lå i senga og så opp mot taket, helt til jeg hører en som knekker ut i latter, og der sitter broren hennes og kameraten hans. DET VAR FLAUT!

Svani

07.mai.2011 kl.18:35

Oi, jeg er interessert i løse vipper! :D

No er det ikke lenge siden sist jeg opplevde noe flaut, jo, det flaueste i mitt liv! Skal forklare om hvorfor.

Jeg mangler hørsel, har vært døv siden jeg var ett år gammel. Er veldig vant til å ikke høre noe, og syns det er ok å leve med det.

Som 13-åring flyttet jeg til Bergen for å gå på ungd. skole for hørselshemmede, bodde på internatet og lærte å være selvstendig. Og da jeg ble myndig flyttet jeg ut for meg selv, og levde livet.

Bergen er en stor by der det kryr av mennesker og kjøretøy. Noen ganger jeg skulle ta buss spurte noen fremmede meg om hvor mye klokka var, om bussen skulle komme og greier, men jeg kunne ikke snakke. Jeg måtte peke på øret for å hinte at jeg er døv :)

Noen ble så rart på meg, noen ble stumme og gikk sin vei, og noen unnskyldte seg :)

For noen uker siden handlet jeg inn mat på Rema 1000, hadde en dårlig dag, og etter jeg betalte flyttet jeg mat oppi handleposen. Det stod en ung og travel mann ved siden av med sin egen mat. Plutselig pekte han på maten min og sa noe som jeg ikke oppfattet, jeg skvatt og ble irritert, og sa på tegnspråk, "Unnskyld meg, jeg forstår ikke noe av det du sa, så la meg være i fred, din idiot". MEEEN mannen jobbet som tolk, og sa på tegnspråk "Å, unnskyld, jeg visste ikke at du er døv" og jeg ble paff! Jeg trodde allti' at jeg "vant" ved å "hevne" meg på ham, men nei... Han kunne visst tegnspråk. Jeg ble rød i ansiktet, og sa "Unnskyld meg" og skyndte meg ut av butikken :// Piiinlig!

Synn

07.mai.2011 kl.18:35

Vel, det flaueste (tenker)

Det var nok i Gran Canaria(for litt siden) da vi var på en norsk resturang. Det var en kelner som spurte med en gang da vi kom inn om vi var fra Hadeland, og det var vi, og så om Jevnaker og det var vi også... Så etter vi hadde spist fikk vi gratis desert osv.. Så skulle han trylle. No av det siste trengte han meg til hjelp-.- Han stilte en flaske på bordet, så en 10euro-lapp så en flaske oppned. Jeg skulle nappe lappen ut, uten at flaskene velva. Men... Jeg nappe, og flaske datt RETT I GOLVET!!!! o.O Han kalte meg terrorist! He, he... Og så prøvde pappa, han klarte det ikke, men ingenting knuste. Så enda et triks. Pappa og jeg ble et "offer" da... Jeg skulle dra ned pappas bukse, og han skulle holde igjen og dra i boxern. Jeg dro og han fikk ut en STRINGTRUSE!!!! Men han hadde den i hånda for han gjorde "trikset!" Hele kvelden erta de meg! Flaks at bestisen min var med! FLAUT!!!

Kamilla Byttingsvik

07.mai.2011 kl.18:37

Løsvipper!<3<3

Ok, denne hendelsen er jeg syyykt flau over, og jeg blir flau hver gang jeg møter han.

Jeg og to andre veninner var på badeland med mange i klassen. Vi var så stolte fordi vi hadde funnet ut at det gikk ann at tre personer satt på skuldrene til hverandre. Jeg var midt i tornet vårt og vi holdt på å venninna mi som var over meg holdt på å falle av. På en eller annen merkelig måte greide hun å sparke vekk ene delen av bikinitoppen, og det visste jeg ikke. Så kom en gutt i klassen vår mot oss, mens jeg hadde det ene brystet mitt blottet. I tillegg så han rart på meg, og bare ''eheeeeeee''. SYKT FLAUT!

Trude,

07.mai.2011 kl.18:43

En gang da jeg og venninnen min var i byen. Siden vi ikke går i samme klasse så viste skulle vi til en bondegård. Hun hadde allerede hvert der. Og han mannen som eide gården snakket hele tiden om at dyrlegen kom med sæd fra de beste kuene i landet. Så han snakket liksom om sæd hele tiden. Plutselig gikk vi forbi de mest populære på hele skolen. De satt ca. 10 stk der. Så sier jeg ? SÆÆÆD?? veldig høyt!

Så visket hun laft ?hysj? da så jeg plutselig at alle dem så det! Jeg ble flau så sa jeg ?hæææ hunde sæd?? da dreit jeg meg enda mer. Det er det flaueste jeg noen gang har opplevd! :'( hehe?

Jeg er med ( e postadresse er trsm@live.no) haha

Jeanette Ophaug

07.mai.2011 kl.18:58

flause ,,

Jeg gikk inne på spar her om dagen og skulle kjøpe meg en sjokoladebolle,jeg tok den oppi posen og gikk mot kassen men rett før jeg kom frem til kassen falt bollen utav.Det var nemmelig hull under posen og jeg begynnte å le.Det var flaut fordi det sto en gammal dame og stirret på meg med det draps blikket.Så fortalte en venn av meg at det bare såg ut som jeg kastet den på bakken med vilje xD

Sylviaa

07.mai.2011 kl.19:02

For to år siden var jeg på hytta sammen med en gutt jeg liker utrolig godt og var forelsket i. Ene kvelden var vi alene hjemme, og når vi skulle legge oss skulle han flette det lange håret mitt. Jeg hadde en litt løs overdel, og brukte ikke bh da så når jeg greide håret børstet jeg sånn at puppene mine vistes! da begynte han å le skikkelig mye.

Senere på kvelden når de andre hadde kommet hjem skulle vi ''leke''. Vi skulle trampe på gulvet over de andre og gjemme oss etterpå. på rommet vårt lå jeg i en enkelt seng og han jeg var forelsket i og en kompis i en stor seng. jeg var mørkeredd så jeg sa; - Da e skummelt å ligg aleina i mørke, og da svarte han jeg var forelska i ;- - kom å lægg d ilamme oss. Da vart jeg helt stille og sa;- hm Da sa han: - slapp a vi ska hold boksan på

:) drit flaut

Vilde

07.mai.2011 kl.19:10

Min største flause :

Jeg var i Havanna Badeland med mamma + venninne m/familie. På Havanna er det et basseng som er taket på en kafee/ gulvet på bassenget. Jeg skulle tøffe meg for de som satt nede i kafeen , så jeg skulle ta en elegant baklengsalto under vann. Når jeg tar denne saltoen så drar jeg hendene bak meg i vannet (som å dra i et tau baklengs) . Plutselig får jeg tak i noe. Hva er det ? en bamse? en leke? jeg drar og vrikker litt i det , men det henger fast i noe stort. Jeg snur meg rundt og oppdager at jeg holder i en rød silke-badebukse. Jeg oppdager like raskt at jeg holder i vedkommne sin tissefant. Jeg blir drit flau og roper unnskyld , men han var drit flau også så han svømmte bort til faren som døde av latter. Alle på kafeen så det også...

Tonje

07.mai.2011 kl.19:14

Husker ikke alle sånne flaue ting jeg gjør, fordi jeg gjør minst 1 hver dag!

En jeg husker veldig godt :

Jeg og 3 venninner var på kino å så på "The Karate Kid". Vi digget Jaden og sluttsangen med Justin Bieber. Salen var stappfull, og med en gang sangen startet, reiste jeg meg kjempe fort opp, og skrek : NEVER SAY NEVER !!

Jeg tenkte ikke noe over at jeg reiste meg opp å sa det engang.De på radene foran meg, snudde seg og så skikkelig rart på meg. Når jeg satt meg ned, merket jeg nesten at jeg så ut som en tomat, og jeg tørte nesten ikke gå ut av salen !

Da var jeg ganske flau *-*

Lone H.O

07.mai.2011 kl.19:19

Flaueste ja....

Da jeg ver i en butikk sammen med mamma:

Jeg skulle spørre mamma om jeg kunne få en bukse.

Så jeg gikk bort til henne.

Jeg syntes at hun hadde blitt litt tykkere så jeg sa; "mamma du må slanke deg litt"

Men det var ikke mamma!!!!!!

Help me liksom!!

www.sweetpoem.blogg.no

sweetpoem@live.no

chasmare

07.mai.2011 kl.19:35

Vell , eg har gjort en god del flaue ting i mitt liv!

Men det aller flauese må vell vere nor eg var med noen veninner , vi hadde akkuratt sett en skrekkfilm så vi skulle ut en tur. Eg løp i for veien og skulle skremme di , gjømmte meg bak eit hjøne. Hørte skritt så uten og tenke meg om hoppet eg ut og skreik som ein galning. Og så sto det ein gammel mann der. Og han begynnte og rope eller noe lignende. Og eg kvapp g ble så redd at eg skrek og nesten pisset på meg. Og jett hvem som såg på (jo veninnene mine) Fauut ! :S

Emma

08.mai.2011 kl.17:37

Når jeg var på en forestilling, skulle jeg hjem. Det var mørkt å jeg så ikke de bilene som kom. Jeg kjenner jo igjen bilen vår, så kom det en bil som jeg trodde var vår. Jeg sa hade til vennene mine å satte meg inni. Jeg var godt plantet ned i bilsete å var på vei til å ta på meg bilbelte, Da så sjåføren "skal du sitte på her du?" sefølgelig skvatt jeg. "Åja, nei, jeg har vist tatt feil bil" sa jeg å gikk ut med et helt rødt fjes å skalv. Er ikke dette flaut, så vet ikke jeg? Men det ble et minne!

ANNA :)

08.mai.2011 kl.17:40

I tyrkia får noen år sia.. skulle vi spise frokost også går jeg med et badeskjørt og bare truse under.. så henter jeg ett brett med den maten jeg skal ha.. men mens jeg har brettet i hånda så glir skjørtet mitt av! jeg fikk helt panikk! ALLE øyne var rettet mot meg.. og jeg hadde jo ingen plass å sette brettet fordi alle bord var opptatt, så kommer det en sånn servitør mann forbi, så ser jeg på han og bare "can you.." jeg kunne ikke så godt engelsk(var bare 9 år ellerno) så ser han ned å bare "yeah, hehe" OMG, pinlig!
www.rikkeogannas.blogg.no - annalk@live.com

Marlene

08.mai.2011 kl.17:49

Når vi var på badeland og det var sånn hopp fra bånn av sklia og ned i vannet så når jeg traff så skeld toppen min opp uten at jeg merket det og når jeg gikk opp av bassenget så var det maange der siden det var stappfullt den dagen. Venninna mi så det når jeg kom opp, men jeg tror mange andre så det også siden det var så mange der og det var skikkelig flaut! :D

I LOVE KE$HA

08.mai.2011 kl.18:01

Det flauesete må ha vært på 17. Mai i fjor så hadde jeg på en en stroppløs kjole, også var vi på en fest også dansa jeg selvfølgelig sånn "hoppe dans" også bare datt kjolen rett av meg og havna ned på knea mine, og der sto jeg i midten av alle folka i g-streng og bh. DET VAR DRIIIIT FLAUT!!

Tonee - kommenterer tilbake ♥

08.mai.2011 kl.18:15

Å jeg virkelig elsker løsvipper ! :)

Jeg har da også gått igjennom en del flauser i mitt liv, så forteller bare en.

Da min store søster, barnet hennes og jeg var på stranda i fjord sommer. Jeg hadde akkurat tatt å gått meg en liten tur rundt på stranda og jeg hadde også vært en tur på do. Da jeg kom tilbake til der store søster lå sa hun til meg " puppen din er uten for! " Å jeg er jo vant med at både hun og kjæresten hennes alltid sier den

settingen til meg bare for å tulle. Jeg sa " hahah, denne gangen vet jeg at det er tull så gidder ikke se ned for å drite meg ut! " Men rett som det var hadde jeg gått rundt på stranda med puppen utenfor den ene siden av bikini overdelen. Det forklarte meg alle de teite blikkene rundt meg. hahah! :)

line flatland

08.mai.2011 kl.18:28

Åh, elsker løsvipper!
Min flaueste opplevelse..?
Det må ha vært når jeg var i Tyrkia i 2008, jeg og pappa dro dit sammen med en annen familie, disse hadde da 4 unger, alle sammen gutter. Jeg tenkte med meg selv at da kunne det jo hende jeg fikk meg en liten ubetydelig sommerflørt med en kjekkas, men det viste seg jo at alle 4 var kun opptatt av data, spill og tv.. Så jeg endte opp ute i sola aleine. Men vi spiste alltid på samme resturang, og der var det en tyrker som fikk et godt øye til meg, han ga meg roser og armbånd og hele pakka. Og jeg syntes dte selvfølgelig var litt stas og endelig få litt oppmerksomhet så jeg sa ikke noe på det. Helt til han ble med oss på badetur og vi skulle lekeslåss, han og jeg mot to av guttene. Jeg satt da på skuldrene hans, men på en eller annen måte klarte jeg og dette av. I løpet av den tiden hadde den ene snora på trusa mi festet seg under armen på fyren som resulterte i at den løsnet på den ene siden. Heldigvis hadde jeg string under, siden jeg har opplevd dette før, men alikevel. Det var ikke så behagelig å blåtte de likbleike rompeballene for 3 gutter jeg nesten ikke kjente. Blei heller ikke så mye bedre når han tilbød seg å knyte den fast igjen heller, leende...

line flatland

08.mai.2011 kl.18:30

ps; e-posten min er line_f93@hotmail.com :)

Camilla

08.mai.2011 kl.18:37

Hei, Vil virkelig vær med på denne konkurransen men æ kommer ikke på noen flausa akkurat nu. Æ har ønska mæ sånner Drit længe men har ikke fått tak i ;s men æ skal prøv og kom på noen flausa og så fort æ kommer på det så skal æ skriv det her ;))

æ bare skriv blogg adressen min så får du tak i mæ vis det e noe ; www.camillasnuppaa.blogg.no

-Camilla

Silje - livet på godt og vondt

08.mai.2011 kl.18:44

min største flause må være da jeg skulle ringe til mamma, når hun tok telefonen så begynner hun og snakke gebrokent, jeg svarte tilbake og latet som jeg også snakket gebrokent, jeg begynte og snakke litt merkelig og sier til mamma "no må do slutte mamma, komer do å hente på meg?"

så ser jeg mamma sin bil kommer kjørende, men mamma snakker ikke i telefonen, jeg forter meg og legger på telefonen, og fant ut at jeg snakket med en norsk-pakistans kvinne. jeg var så rød den dagen, og slo av telefonen min.

Flaue Kristine

08.mai.2011 kl.18:51

Jeg flauer meg ut hver eneste dag, så jeg kan jo vertfall fortelle en av dem.

Jeg var på et kjøpesenter med pappa og da jeg gikk inn så såg jeg en rar dame, jeg syntes vertfall hun så litt rar ut. Så jeg gikk jo å såg på henne da, og ikke hvor jeg gikk! Så det ente da med at jeg gikk rett på en stolpe så var inne på kjøpesenteret og skrek ''aaau'' Og holdt honda mi på panna, alle rundt meg snudde seg og så rart på meg, tillemed pappa ble flau av meg da. Men det var da ikke bare det, på vei ut igjen gikk jeg bare for meg selv med handleposene og skulle finne bilen. Jeg syntes da at jeg så bilen vår så jeg gikk bort og skulle akuratt til å åpne bildøren før jeg merket at en gammel mann satt inni bilen og at det var en helt annen bil enn den pappa kjørte! Snakk om to veldig flaue flauser på en dag, tror jeg var rød som en tomat hele dagen!

Pia Renate

08.mai.2011 kl.22:57

Sender den igjen :

Det flaueste som har hendt meg denne uken er når jeg og min samboer gikk å småhandlet på smart club.. Hadde begynt å fylle handlevognen, og plutselig var han borte. Jeg rasket med meg handlevognen og så han bak en hylle - og gikk bort til han."Fant du reker" - spurte jeg, og da han snudde seg, var det ikke han - og han tittet dumt på meg, lo litt, og så gikk han videre. Da dukket såklart samboern opp - MED handlevognen vår - og da jeg tittet i vognen jeg bar på var den ikke vår!!! Han hadde hatt den hele tiden, og jeg holdt på å dø! Slapp taket på vognen - og håpet at den som vognen tilhørte ikke visste jeg hadde tatt den.. Da vi var i kassen følte jeg meg så beglodd, og herren jeg spurte om hadde reker stod selvfølgelig foran oss i køen. Jeg tok rett og slett bare nøkklene til bilen, og gikk derifra - som en tomat!!

http://piarenate.blogg.no

angelicakristine

08.mai.2011 kl.23:26

det var nåkk da jeg og kjæresten min klinte for første gang , han var så ekel og jeg var kvalm så jeg klarte og spy på han :)

kjempe lyst og vinne denne konkurangsen <3

bella89

08.mai.2011 kl.23:42

angelicakristine:b HAHAHAHA! Bra at du synes din egen kjæreste var ekkel! :p

Camilla LS

09.mai.2011 kl.13:58

Jeg var i badeland i bø en gang, og det var ganske folksomt der. Også gikk jeg uunder vann litt og snurra side det er jo en sånn vann greie der som gjør at du går helt under og rundt. også skulle jeg reise meg opp å gå ut igjen, Da var ikke overdelen min ordenlig på... det var driiitflaut.

Karianne Henriksen

09.mai.2011 kl.14:10

Det er så mange flauser i livet mitt at jeg aner egentlig ikke hvilke jeg skal ta!

nr 1. Jeg var på Esso, på Tverlandet, og skulle skynde meg ut derfra for pappa stod å venta, så hadde jeg det litt for travelt, ergo, jeg sprang i døra, for den åpnet seg så treigt.

nr 2. Jeg var på kurs en dag, så i pausen måtte jeg så inderlig på do, som mange andre der også måtte. Jeg sprang inn på herretoalettet, for det var jo bare jenter der ute og ventet. Jeg brukte den tiden jeg følte for å bruke, og når jeg kom ut stod det en hel gjeng med gutter/menn og venta på toalettet. Det var dødsflaut.

nr 3. Jeg og en vennegjeng gikk sammen ute. Vi var alt for opptatte med hverandre, noe vi ikke burde, for etter en liten stund gikk jeg i en stolpe. Kjempekoselig!!

A-Leland

09.mai.2011 kl.17:42

Søsknene mine elsker og drite meg ut, og jeg HATER det.. Min største flause var vel når vi skulle på kino sammen, også var det fullt av mennesker rundt oss - ungdommer jeg kjente og slikt. Plutselig tar søsteren min og lager noen helt syke fiselyder, og sier høyt "Fyfaen AnnEvy, har du loft i magen eller? Den stinka helt forferdelig! Skjerp deg" osvosv, og ALLE ser på meg... KJEMPEFLAUT!!

Dette her var vell for 2år siden, og jeg har aldri vært på kino med de igjen, haha!

bixxx ♕

09.mai.2011 kl.20:49

jeg var på skolen, går kokk og servitør. Så klarte jeg å knuse en hel bunke med fat :O Så kom det masse folk inn i rommet, fordi de hørte bråket lang vei. Så lo de av meg ;( I tillegg kuttet jeg meg, ulykkesdag"!

Sherine

10.mai.2011 kl.17:55

Flott premie!:)

Flauser? hmm.. er 1 historie jeg kommer på slik i farten.. er vel kanskje 5 år siden nå og jeg hadde min daværende kjæreste på besøk en helg:) Vi koste oss masse, spiste god mat og såg filmer:)

Klokken nærmet seg vel 2 om natten og vi var fortsatt våken mens alle andre sov (bodde hjemme da) Som alle andre par i den alderen bestemte vi oss for å ha sex... (vi tenkte jo ikke på at alle andre sov rett over og rett ved siden av).. Midt i "akten" kom mamma inn døren og sa "Skal dere være våken nå, får dere fan meg være stille!!!)... fikk litt panikk og sjokk der ja.. tror aldri jeg har vært så flau i hele mitt liv!!!! snakk om å bli tatt på senga xD

Edita

10.mai.2011 kl.18:02

Hei. Elsker konkurransen din , spesielt nå. Brukte falskevipper fra hennes og mauritz bare for å prøve. så når de falt av. så var ganske så mye av vippene mine borte. Så dette blir bra!

Ikke le da. Hehe.

- Jeg var på senteret med moren min, så hadde jeg ikke på jakke eller noe liknende med lommer så jeg ga lommeboka til moren min. Vi gikk en tur inn på Bikbok for å kjøpe ett eller annet, husker ikke helt. Det var nattåpent og masse masse folk overalt. Skumle greier. Fant et par bukser jg likte skikkelig godt. Jeg så etter mamma, jeg gikk bort og skulle ha lommeboka mi. Jeg tar hånda oppi veska hennes, for å ta lommeboka, så kjenner jeg at det er masse hår ogsånt oppi veska. så tar jeg ut hånda, så hang det fast masse extensions i de falske neglene mine. Damen snur seg og trudde jeg drev med tyveri. så hun begynte å slå. Det skjønner jeg GODT. Men helt sykt hvor like mamma og hun damen var. Så måtte jeg jo si beklager etterpå.. flaut!

Håper jeg vinner, trenger virkelig!

Mvh. Edita Shala

www.editashala.blogg.no

Therese - kommenterer alltid tilbake <3

10.mai.2011 kl.18:06

Det mest flaueste som har skjedd meg var da jeg var med noen venner og kjæresten min( vi er ikke sammen nå) vi lekte ute på en leke plass. Vi rulla rund i gresset koste oss osv.... Det begynte plutselig å lukte sikkelig bæsj av noen. Da jeg skulle klø meg på kinnet fikk jeg bæsj på kinnet og hele buksa og jakka var full av bæsj. Jeg måtte låne klær og jakka av en venninde og det var sykt flaut!!!

Kjempe kul blogg forresten <3

mmaarriieeh

10.mai.2011 kl.18:09

det flaueste var en gang jeg var på fotballkamp (husker ikke hvem som spilte) så blåste dommeren i fløyten og jeg trodde det var pause så jeg gikk rett ut på banen. plutselig hører jeg han som snakker i mikken si : kan personen på banen vennligst gå av, det er ikke pause ennå. alle stirret på meg. jeg ble kjempe flau og løp alt jeg kunne. kjempeflaut.

jeg kommer aldri til å gå på en fotballbane før jeg er 110% sikker at det ikke er kamp

Aud Marie & Sofie

10.mai.2011 kl.18:10

Jeg er med,

Men jeg husker jeg var i syden så skulle jeg på do, også gikk jeg på do men så gikk det ikke ann å låse døren, så jeg gikk innpå den andre doen, og der satt det er liten gutt og en mor (som hjalp han med å gå på do) Også løp jeg ut, og gikk innpå en annen do. Også da jeg var ferdig så jeg hun damen igjen, bare med enda flere folk, og alle gikk og lo av meg .. D-:<

Håper jeg vinner da ! <3

www.sofimari.blogg.no

Helen Aasen

10.mai.2011 kl.18:22

Kul blogg! :D Her er min flause:

Jeg skulle møte en jeg ble kjent med over nettet i Tønsberg, da jeg kom kjente jeg han ikke igjen. Vi hadde avtalt at vi skulle møtes med en kjempeklem. Så var det en jeg trudde var han, så jeg så litt på han og han smilte og jeg trudde da det var han. Så jeg gikk bort og sa: HEEI! Og ga han en kjempeklem. Og han så forvirret på meg og spurte hvem i huleste jeg var. Og jeg sa jeg var hun jenta han snakka med på nette og som skulle møte han i dag. Men det viste seg at han jeg egentlig skulle møte hadde ikke kommet enda engang!

Det var sykt flaut og det verste er at det var mange andre der. De så på meg og noen lo, så jeg fortet meg ut og ventet der i stedet! XD

Helen@live.no :)

Kamilla

10.mai.2011 kl.18:23

det flausete jeg har gjort var når jeg var i butikken med pappa, så skulle jeg ta han i hånna, men så var det en annen mann, kjennte han ikke! Og jeg snakke og bare gikk, men så snudde jeg meg, og det var ikke pappa i hvertfal!

miriam

10.mai.2011 kl.18:24

min største fløuse var den gangen klassen var på klassetur på moldebadet også skulle jeg hoppe fra fem meterenxD og jeg hoppa og når jeg svømte og hang på kanten slengte jeg meg opp og så sog jeg at alle stirra rart på meg xD og så kom BFFen min bort og sa bikini toppen din har glidd opp

det var drit pinlig du kan kontakte meg på mimsemoms.blogg.no jeg tror ikke jeg vinner men siden jeg er bare 10 år så kan jeg gi litt til storesøster oh kamila les:Tirilpie.blogg.no oh choclat3.blogg.no :)

Nini

10.mai.2011 kl.18:26

Jeg husker den gang da jeg og venninna mi sto i gangen på skolen og snakket sammen. Det var på tide å gå inn til timen så vi måtte kjappe oss. Men akkurat da jeg skulle gå, snubla jeg over en sekk og falt fremover midt på gulvet der alle sammen sto rundt meg. PANG ! hørtes det, og venninna mi døde av latterkrampe. Jeg var så flau at jeg holdt på å dø !!

Sara Thomassen

10.mai.2011 kl.18:31

Det flaueste jeg har gjort var når jeg var liten. Onkelen min var murer og hadde akkurat fått ny jobb bil. Meg og kusina mi bestemte oss og vaske bilden med svamp og vann som stod ved siden av bilen. Når onkelen min kom ut igjen ble han kjempe sur og spurte hvorfor vi hadde smørt bilen med murer vann ?! vi svarte at vi bare ville vaske bilen fin , han spurte hvorfor vi ikke hadde vasket taket også like godt når bilen var blitt grå. ( bilen var mørke blå) Vi svarte at vi ikke hadde rukket opp. HAHAHAAH kjepe flaut !
UFFFFFFF!!!!!!!

Eg gikk i 9klasse, vi hadde hatt friminutt...

På veg inn til time, så måtte vi gå opp i 2.etg for å komme til klasserommet vårt.

Den dagen hadde eg på meg ei laus joggebukse.

På veg opp til klasserommet, med delvis heile klassen bak meg (ca 40stk)

så tok han eine tak i buksa mi å drog den av, forann HEILE klassen!!!!

Så der sto eg da, i kun SNOOPY FJOTRISS STRING TRUSE!!!!!!!!

Raud som en tomat drog eg på meg buksa å sprang inni klasserommet, gjett om eg hadde lyst å grave meg ned resten av dagen!

FML

Mia Olsen

10.mai.2011 kl.18:47

Jeg har så utrolig mange flauser! Vet ikke hvor jeg skal begynne!

Men en av de jeg husker best er fra Laguna Beach. Var der med to venninner, og det var syyke bølger. Noe som førte til at det ble problematisk å konstant passe på bikinien. Noen ganger etter en bølge, hang trusa nede på knærne, og toppen litt på snei, men greide alltid å fikse før jeg hevet meg i vannmengden. Men, så kom den en bølge litt uforberedt, og jeg reiste meg fort for å få igjen pusten (og fikse håret). Så kommer det en gutt bort til meg (i vannet) og sier: you'r boob is hanging out!

Jeg hadde mest lyst til å bare synke ned på bunnen å gjemme meg! For den hang virkelig utenfor! Kjempflaut, og ble nok rødere enn en tomat i ansiktet.

Resten av tiden i vannet fulgte gutten etter oss, så kanskje synet ikke var så ille? Hehe.

Ha en fantastisk kveld! :)

afrosandra

10.mai.2011 kl.20:08

Før bodde jeg på en ganske øde øy, med lite folk, med andre ord visste vi ikke helt hva som var normalt å gjøre å hva som var helt fucked. vi var litt på tuppa etter en fyr som bodde på en anne plass,så vi brukte å reise dit for å se på han, å dra på butikk (vi hadde ikke butikk på øya) .. en gang tok vi med oss trillebåra for å ha matvarene i, å da skjønte vi ikke helt hvorfor folk lo av oss :p nå i ettertid er det utrolig flaut, å jeg håper at ikke så mange som så oss husker det :p må være litt av et syn, to fnisete fjortissjenter med trillebåra på "by" tur... fysj!

Ine

10.mai.2011 kl.20:32

ååh.. har opplevd sykt mye flaut.. men det flaueste må ha vært dette:

Vi var på hytta til venninna mi for noen år siden.. Vi var å tubet(sånn ring som du ligger oppå) og jeg hadde da selfølgelig på meg bikini, trusa datt da selfølgelig av og jeg merket ingenting.. Jeg gikk opp og alle så på meg !! og jeg bare ; hva ser dere på lissom ? :P så fant jeg det ut da.. lol, Det var flaut det!

Linn Viktoria

10.mai.2011 kl.20:34

hmm har vel EN flause som sitter ganske godt printa inn i hjernen min enda.. Den er fra når jeg enda gikk på barneskolen. Jeg og mamma var på butikken og som alle andre barn bare MÅTTE jeg ha noe. Jeg la mitt elsk på et par billige solbriller som jeg selvfølgelig ikke fikk av mamma. Jeg ble rett og slett flyyy forbanna! Gikk å sutret en god stund for jeg til slutt gikk tilbake til mamma. Jeg kikket ned i handlevogna og der så jeg en boks nugatti, noe vi aldri pleide å kjøpe. Det er da jeg sier i min sleipeste tone "hvorfor kjøper du nugatti???", hadde akkurat tenkt å nevne servelaten som lå nede vogna når jeg kikker opp for å gi et surt tryne. Eneste problemet var at det slett ikke var mamma som sto ved handlevognen men en dame jeg aldri i livet hadde sett før.. Kan godt si jeg gikk flau å glemte meg, solbrillene glemte jeg helt ut.

Sarah

10.mai.2011 kl.20:37

Haha, min største flause var da jeg skulle ha kjæresten min på besøk. Vi hadde nettopp blitt sammen, og under middagen satt jeg, mamma og lillebrødrene mine der. Og plutselig slapp jeg en fis, og det ble helt stilt rundt bordet, og gjett om jeg ble rød da! Haha, uff xD

Stine L0ve

10.mai.2011 kl.20:54

Jeg har en skikkelig flause! En gang jeg var i badeland svømte jeg bare litt rundt omkring, plutselig begynner mange å le. Jeg stopper opp og ser meg rundt, da merker jeg at jeg har fått mensen! Skal si jeg kom meg fort bort derrifra da...

mina

10.mai.2011 kl.21:02

Min største flause er noe av det værste jeg har vært med på! Vi hadde fått ny trener, denne gangen en ung mann. Jeg var på dansing i begynnelsen av 8. klasse da jeg nettopp hadde fått min første menstruasjonsperiode. Etter en veldig hard treningsøkt med mye styrke og teknikk, skulle vi legge oss med beina mot veggen og tøye guttespagat mot veggen... Jeg hadde på meg hvite dansetights og en kort og løs hotpants over. Da treneren kom bort til meg for å presse beina lenger ut til siden kjente jeg noe varmt som silte nedover lårene. Så kom den velkjente, ubehagelige stanken - jeg hadde selvfølgelig greid å blø igjennom alt som var av klær der nede, og jeg lå med beina opp i været med en stor, rød dæsj med blod som rant utover. Treneren reagerte med en skikkelig latterkule og de andre ble jo nyskjerrige og kom bort for å se. Jeg fikk panikk, og ville komme meg ut av stillingen så fort som mulig, men i all hast greide jeg ikke å kontrollere bakdelen, og uheldigvis greide jeg ikke holde igjen en høylytt fis! Jeg løp gråtende ut av studioet, og det tok vel 3 uker før jeg våget å dra på trening igjen! Nå er dette heldigvis bare noe jeg ler av, men uff har aldri vært så flau!

UTROLIG KULT MED SÅNN HER KONKURRANSE! ELSKER Å LESE ANDRE SINE FLAUSER :)

nathamina@hotmail.com

Vilde

11.mai.2011 kl.21:06

Jeg hadde vert på trening og måtte skynde meg videre på et møte. Snill som mamma var hadde hun kommet for å hente meg. Jeg hoppet inn i bilen og begynte å kle av meg for å skifte. Plutselig hørte jeg en mannsstemme fra forsetet: "dette var da eeeeh..." Jeg snudde meg frem og fikk se at faren til en kompis av meg prøvde delvis å skjule latter og samtidig snu seg vekk. Kan si at jeg fort fikk på meg klærne og sprang vekk.

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits