Når folk er USAKLIG frekke og barnslige, liker jeg å være rolig og behersket(det irriterer dem alltid!) (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

Når folk er USAKLIG frekke og barnslige, liker jeg å være rolig og behersket(det irriterer dem alltid!)

Ja, jeg har vært borti mye usaklige, frekke og barnslige folk. Av og til lurer jeg VIRKELIG på hva som er i hodet på dem! Folk som TROR at de bestemmer og eier alt og alle, gjør meg kvalm. Men heldigvis er jeg en person som er flink til å være rolig og behersket :)

Men når folk er frekke med noen jeg er glad i, så blir jeg sint, da skal du ikke være litt forsiktig og trø varsomt, for å si det sånn :) Jeg er virkelig ikke redd for å si det jeg mener, og det tror jeg de fleste som jeg kjenner vet.

Nei, folk som tar seg LITT vel mye frihet gjør meg irritert, folk som tester grenser, og synes det er morsomt, er bare teit. Og det er også tegn på at de har ingen argumenter som er god nok, og dermed må forholde seg usaklig og barnslig, fordi de rett og slett ikke vil innse at de har tapt. Dette er også gjerne folk som IKKE tørr å gjøre ting alene, de må gjerne ha folk med seg som "backer up", ved å gjøre dette, så har du alerede tapt før det har begynt!

Men som sagt tidligere, jeg har jo vært borti mye drittfolk, bokstavligtalt, og jeg har så regel bare stått der og sett dumt på dem som evt står og roper, kommer med usaklige kommentarer o.l. for til slutt blir de så irritert og lei av at jeg ikke gidder å være usaklig tilbake, at de gir seg etter hvert.  Men det blir noe annet når folk er sånn mot dem jeg er glad i!

 

Så, hva er din mening om folk som ALLTID er usaklige, barnslige og frekke ?

hits