Jeg er tilbake :P (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

Jeg er tilbake :P

Herregud så utrolig lenge siden jeg har vært inne på blogg.no, og ikke minst det å skrive innlegg! :O  det begynner vel å nærme seg 5 uker siden, og det er jo ALT for lenge siden. Men nå har det seg sånn at det har vært mye som har skjedd, på godt og vondt. Jeg har vært en god del syk, men begynner heldigvis å komme meg på bedringensvei!

Jeg har faktisk bursdag neste helg:D tenk så morsomt og flotte det skal bli <3 Nå har det seg sånn at ca alle vennene mine er bortreist da, men har jo klart å invitere hele 6 stk, så håper at alle kan komme <3 Trenger jo ikke å ha fult hus for å ha det gøy:)

så, ellers har jeg fått lånt meg speilreflekskamera!!! :D hahah! Hvor genialt er ikke det? Må virkelig kjøpe meg et selv også, for FY FAEN!! Det er så genial :D Grunn til at jeg har fått lånt meg speilrefleks er fordi venninna mi har dratt på roskilde, og hun fikk da låne mitt digitalkamera, som da er litt lettere å ta med, legge i lomma osv. Og heller ikke så dyrt å erstate, dersom det skulle bli ødelagt, stjelt eller noe. Men så kunne jo ikke jeg være helt uten kamera heller, så jeg fikk låne hennes ;D;D !! God deal synes jeg:D

 


Se så fin bissevovven min er <3
 

Og skal lage en konkurranse snart, må bare finne ut hva  konkurransen skal gå ut på ! :D

<3

6 kommentarer

Ida Marie

01.jul.2011 kl.23:37

så søt hund!! :D

Elisabeth

01.jul.2011 kl.23:38

Kjempefine bilder :)
Wæo, utrolig flott blogg! Forresten, så kom jeg på at kanskje du vil være med i en vurderingskonkurranse hvor du kan vinne vurdering & blogg design! :)

UVM

01.jul.2011 kl.23:39

Speilreflekskamera ja.. Da kan du jo ta masse fine bilder ;D
Jeg vill ha det også! Spesielt så jeg kan ta bilder av ungene. men jeg har video kamera da
<3
2 barns moor

ELIN OVEDIE

02.jul.2011 kl.00:16

velkommen tilbake :)

Fin blogg :)

<3

02.jul.2011 kl.12:56

Så søt :)

sv: Hun var jo kjempesøt da:) Har lest litt om rasene, og det har vært en del vanskeligheter med å finne den som passer for meg! Men takk for godt tips :)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits