Review - MaxFactor sin sminke! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

Review - MaxFactor sin sminke!

Jeg var jo så utrolig heldig å bli trukke ut for å få prøve sminke fra max factor :) Over 2000 som hadde meldt seg på, og 200 av dem ble trukket ut, og jeg var den ene ^^.  Jeg hadde tenkt å vente med å skrive dette innlegget til i morgen, eller på søndag, men jeg er svak når det kommer til sminke og kunne ikke dy meg. Har prøvd alt, og skal nå skrive hva jeg synes.

Dette var pakken jeg fikk:

pakken innholdt:


False lash effect fusion mascara.

 Beskrivelse: Vår største børste noensinne for 100% volum, og vår ultimate formula for 100% lengde, samlet i en og samme mascara.


Lipfinity lip tint.

Beskrivelse: Med dette produktet har vi tegnet om reglene for leppefarge. Lipfinity lip tint er "kissproof" farge du knapt føler. Lip tint gjør det enkelt å ha det gøy med makeup. Påføres på rene lepper. Legg lag på lag for å forsterke fargeintensiteten. Kyss farvel til den gamle leppestiften!


Liquid effect eyeliner.

Beskrivelse: Intensiteten som en flytende eyeliner og enkelheten fra en tradisjonell penn. Kommer i et spennende spekter av farger.


Smoky eye effect eyeshadow.

Beskrivelse: 2-trinns øyenskygge som finnes i en serie av profesjonelt matchede farger som er fantastiske enkle å jobbe med. Sotede øyne har aldri vært enklere. Som sagt, jeg prøvde alt og har tatt bilde av det, og dere skal få se:


ja, jeg ser at jeg har fått en sånn "kant" på ene øyelokket, la ikke merke til det før nå. Men uansett.

             
Beklager, ble litt mye blitz.OG HER KOMMER MIN MENING OM PRODUKTENE: 

Lipfinity lip tint:
Jeg likte virkelig denne, den luktet litt bringebær, og den var lett å få på leppene. Jeg kunne også ta flere lag for mer intens og mørkere farge. Eneste er at du må være 110% ren på leppene før du tar den på. Det er som å tegne på leppene med en tusj :) Treningkast:   5+

False lash effect fusion mascara: Jeg finner nesten ikke ord! Jeg er en person som finner en mascara som jeg liker, og holder meg til den resten av livet ca. Mascaran som jeg har brukt siste årene er MaxFactor MasterpieceMax og den elsker jeg. Men nå har jeg fått meg en ny favoritt. Jeg har aldri hatt så lange undervipper som jeg fikk da jeg brukte denne mascaraen. Vippene delte seg fint, og de virker mye lengre. Og de fikk en fin kurv. Det er ingen tvil, dette er min nye favoritt :) Terningkast: 6!

Liquid effect eyeliner: Jeg er litt usikker på denne. Den er UTROLIG god å ta på, og gir en veldig fin og solid, svart strek med det samme. Og det er et stort pluss i boka at på andre enden er det en smudge eye sponge, og med disse to kan du lage mange stilige effekter på øyene. Det som gjør meg litt usikker er at jeg føler den blir for "flytende" og at den "faller" ned etterhvert, men den er på topp 5lista over eyelinere hos meg, og tro meg, jeg har prøvd MANGE eyelinere :) Terningkast: 4+

Smoky eye effect eyeshadow: Vel, denne skuffet meg litt. Jeg hadde gledet meg så utrolig mye til å få prøve denne. For det første er det viktig å ha en veeeldig god eyeshadowprimer for så å kanskje koste på litt pudder, slik at øyelokket er knusketørt, for disse øyeskyggene er veldig myke, og du får dermed veldig fort disse "rennene". Jeg digger konseptet, det gjør jeg. Kanskje litt "tørrere" konsistens ville gjort det bedre. Men til syvende og sist ble jeg NESTEN fornøyd med resutaltet. Og vil alle kan jo ikke like det samme. Terningkast: 3+

 

Q: hva synes dere? Får dere lyst å prøve, eller har dere prøvd noen av disse produktene? :) 

Klikk her for mer info om konkurransen!

7 kommentarer

kajaiversen <3

24.sep.2011 kl.01:01

Heldig som fikk pakka du! Vet ikke helt om jeg har fått den, har ikke sjekket posten, men hvertfall håper jeg på det! Bra anbefaling! ;)
du er heldig, kom det bare i posten uten at du viste at du hadde blitt trukket til å prøve dt?

bella89

24.sep.2011 kl.01:22

karichaarl: ja, jeg meldte meg på for 3-4 dager siden, og idag lå pakken i postkassa, skjønte først ingenting:P

kristinusa2012

24.sep.2011 kl.01:31

Heldig!! Den leppefargen var jo nydelig :)

May-Teresa

24.sep.2011 kl.09:16

så fin blogg du har! :-)

24.sep.2011 kl.09:23

så fin sminke ;o

Charlotte Olsen

24.sep.2011 kl.14:38

Sv: Huff da :/ Men nå vet du jo hva du skal være obs på videre i høst da :) God bedring i alle fall! :)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits