KONKURRANSE! BITCHES! WHOPP WHOPP! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

KONKURRANSE! BITCHES! WHOPP WHOPP!

 

Siden jeg er så søt og snill, så bestemte jeg meg for å være skikkelig tøff i tillegg, og dermed lage en skikkelig fin konkurranse. Dette kan du vinne:


To par falskvipper(det følger med lim, men det suger rumpe og det er vel strengtatt ikke lim, så anbefaler at du kjøper feks. duo -vippelim) også har du øyenskygge fra ELF i punk funk , neglelakk fra h&m.


Men det er virkelig ikke alt, dette smykke er også en del av premien! BOOOJAHH!

Hva som må til for å være med i konkurransen? veeeeel. Skriv i kommentarfelte HVORFOR Du fortjener å vinne! Du må skrive mail og blogg, slik at jeg får tak i den som vinner! :) Du kan også lage et innlegg på din blogg, hvor du skriver hvorfor du synes du fortjener å vinne, og linker til dette innlegget. Så kommenterer du under her med at du er med, og limer inn direkte link til ditt innlegg :)

56 kommentarer

agnesaanne

01.okt.2011 kl.00:48

kjempefin blogg! :)

anne g : )

01.okt.2011 kl.00:55

http://annege.blogg.no/1317423159_konkurranse.html

jeg er med!! :D tror ikke linken virker -.-'' men du finner sikkert innlegget med og kopiere og lime inn :P^^

fin blogg også forresten :]

walkintherain

01.okt.2011 kl.00:57

Kjempe fin blogg du har : )

Johanne

01.okt.2011 kl.00:59

Er med!

Har ikke så spesiell gos grunn. Har bare lyst på det :-))

johanne_pia@hotmail.com

Emma

01.okt.2011 kl.01:03

Jeg fortjener og vinne fordi jeg rett og slett bare liker og vinne. Det er jo ikke værdag man vinner noe vettu. Fin blogg forresten ;)

Mail: emfli@hotmail.com

SaraKlepsvik

01.okt.2011 kl.01:04

hey! jeg syntes jeg burde vinne fordi jeg vet at jeg kommer til å sette pris på premien. neglene mine er aldri ulakket, øynene alltid fullsminket og hals og fingre er alltid dekorert med smykker og ringer! jeg rett og slett elsker løsvipper, alles øyne kan bli nydelige med dem! og best av alt, elf øyenskyggen som jeg har fra før er 2 par øyne ifra å bli tom, så hadde vært herlig med litt oppgradering og nye farger!

håper dette var en god nok grunn for deg, likte bloggen(:

Rikke & Cathrine

01.okt.2011 kl.01:07

Jeg ønsker å vinne premien fordi jeg er utrolig glad i å teste ut nye produkter, og elsker å bruke falske øyenvipper. MEN det er ikke alltid jeg får kjøpt nye hele tiden, siden jeg som oftest kjøper de som koster rundt 80 kroner .. blir jo dyrt i lengden!

Jeg fortjener å vinne premien fordi jeg snart har særemne-fremføring, og siste året på videregående er et veldig hardt år. En liten gave hadde vært et perfekt lite avbrekk i en ellers tung og slitsom hverdag! //Rikke

Vårin ♥

01.okt.2011 kl.01:12

Vel, eg melder meg på utrolig mangen konkurranser men vinner aldri :/ kjiiipt ! Så hadde eg blitt glad visst eg en gang kunne vunnet. Og seff, fordi bloggen din er digg. Eg er jo en jente som liker å dalle meg litt, og se bra ut ;p

Takk uansett ;D

Iselin Grundberg

01.okt.2011 kl.01:13

jeg er med!

<3 Marita

01.okt.2011 kl.01:23

Vi vinne fordi eg har deltatt i mange konkurranser no uten å vinne noko :/ Dessuten samler eg på neglelakk, så eg seier ikkje nei takk til meir av det !

ariana

01.okt.2011 kl.01:30

lea_ariana@live.com

Hei Drit kule premier! Syns eg bør vinne for at det smykke er nydelig og the lashes AMAZING

Maia S

01.okt.2011 kl.01:31

Fordi jeg elsker smykket i denne konkurransen, et av de nydeligste smykkene jeg har sett! Minner meg om det smykket bestemor pleide å bruke før hun døde. Jeg mener kke å få sympati men jeg har det veldig tungt med mobbing og jeg mistet en veninne for noen månder siden, kan ikke fatte at hun ikke kommer tilbake. Og om jeg vant ville jeg ha gitt søsteren min resten av premien og beholdt smykket selv. Søsteren min elsker å pynte seg med sminke, neglelakk, falske vipper osv og denne gaven ville ha passet perfekt for henne!

Laila

01.okt.2011 kl.01:32

Jeg vil veldig gjerne delta. Jeg fortjener vel ikke noe mer å vinne enn andre? Men jeg kan love deg at jeg setter kanskje mye mer pris på det enn andre. Da slike ting gjør meg ufattelig glad! :-) Er ikke et minus og vinne ting da man er student og har lite penger heller ;-p

Mvh Laila Løvseth

laila.lovseth@hotmail.com
Jeg er med!

Jeg synest jeg burde vinne fordi jeg føler jeg fortjener det. Jeg setter pris på premien, og det hadde vert godt med litt positive ting i hverdagen nå fortiden. Jeg har heller aldri prøvd løsvipper før, så det hadde vert ganske så kult om jeg hadde fått vunnet dette, og endelig fått prøvd det ut. MEN det er sikkert mange andre som fortjener det enn meg. Men uansett, det hadde vert ganske så kjekt å vunnet! :)

Anna_breidvik@hotmail.com

krlh

01.okt.2011 kl.01:45

Jeg har ALLTID hadd lyst på Løsvipper! :D

Krysser fingrene mine! *Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis Pliis*

Kjempe bra blogg btw! :D

krlh

01.okt.2011 kl.01:46

mailen min er: karolinerlh@gmail.com

Rose Mari

01.okt.2011 kl.01:50

Jeg gidder ikke å komme med noe sånn typisk "Jeg burde vinne fordi jeg aldri vinner blabla".

Jeg vil gjerne vinne fordi jeg er en jente som er veldig glad i skjønnhet, enkelt og greit. :3

Tinh

01.okt.2011 kl.07:52

Jeg er med

Grunnen: Hehe, storesøss straks bursdag og er helt blakk hehe xd

Hvis jeg vant den så blir noe av det bursdag gaven hennes :D

Og jeg har bare kjeme lyst til å vinne. Hvis jeg vinner den er jeg takknemlig

Og håper jeg slipper å skaffe penger på ette ller annet måte It's Sucks x[
Jeg bør vinne fordi jeg elsker smykket. Øyenskyggen min er helt tom, så jeg får ikke sminket meg og den som jeg hadde kosta 200, og jeg har ikke penger. Neglene mine er stygge, jeg biter på de hele tiden, så det hadde vært fint med en neglelakk så de ikke så det. Løsvippene mine har blitt borte, så. Håper jeg vinner.

thea.aarstad@bbnett.no

Kristine

01.okt.2011 kl.08:44

kris.tine@hotmail.com
Skal vi se... Jeg tror ikke jeg si noe på hvorfor akkuratt jeg skal vinne! Får det er ikke noe grunn til at akkuratt JEG skal vinne. Alle har like god kjanks som meg. Men selvfølgerlig er det kult å vinne! <3 lykketil alle sammen!
biky.blogg.no

Sunniva & Amalie

01.okt.2011 kl.09:05

Omg håper jeg vinner jeg vil vinne fordi jeg vil prøve ut løsvipper og jeg har dilla på kosmetik osv... HÅPER jeg vinner :D

Eilen

01.okt.2011 kl.10:20

Hei!

Jeg er med og jeg ønsker og vinner fordi jeg syntes det er gøy og være med og siden jeg aldri har vært med så prøver jeg meg på de fleste konkurranser : D

sunrose.blogg.no

nordagutueilen@hotmail.com

Thale Victoria

01.okt.2011 kl.12:14

Jeg er med! Syns jeg fortjener å vinne ettersom jeg lenge har ønsket å teste ut ELF, men får ikke bestilt der fra. Skjer noe feil når jeg skal bestille. Vinnerlykken min er også på topp for tiden, derfor klarer jeg ikke å dy meg fra å delta! Haha :D

mari!

01.okt.2011 kl.12:38

Hei.. jeg ville gjerne vunnet, men jeg har ikke noen blogg :( la forresten merke til at bare 1 person la igjen link til blogg-innlegget om denne konkurransen!! og resten skrev hvorfor de burde vinne i kommentar feltet, så egentlig er det bare 1 person med, men hvis de andre også gjør det riktig med og kommentere i kommentar feltet hvorfor de burde vinne og e-post adressa si kunne jo jeg også vært med??

bella89

01.okt.2011 kl.17:22

mari!: vel, jeg skreiv at du kunne kommentere under, men du øker vinnersjansen dersom du skriver et innlegg på det. Men du kan delta, bare husk å skriv mailen din i kommentaren. Og vær så snill å vær kreativ, ikke bare skriv "fordi jeg er fattig" eller "fordi jeg vil ha løsvipper"

madina jakopava

01.okt.2011 kl.18:10

jeg er med! :-D

har alltid hatt lyst på løsvipper, har syyykt korte vipper .. hadde vært bra med litt lengere! :(

øyenskygge elsker jeg egentlig bare, og rosa neglelak er såå sweeet LOVVEEE!

LittleMissPerfect

01.okt.2011 kl.18:11

Jeg fortjener å vinne fordi det andre smykket jeg vant hos deg ble ødelagt første dagen jeg brukte det på jobb :(

bella89

01.okt.2011 kl.18:15

LittleMissPerfect: ååånei? ble det? :( Du skulle sagt i fra, så skulle jeg sendt deg et nytt ett! Men har nå gitt bort alle uglesmykkene jeg hadde :(

Isabella

01.okt.2011 kl.18:20

Har rett og slett lyst på det :)

Har heller ikke vunnet noe før..

June

01.okt.2011 kl.18:33

Vel.. Om jeg har noen god grunn vet jeg ikke, men kan jo alltids prøve, hehe!:)

Øyenvippene mine? Grusomme! Får de overhode ikke bra nok med maskara.. De er korte, knekte, rotete som bare det.. Trenger jeg å si mer? Og øyenskygge.. Det hadde vært en fin ting.. Det fremhever jo øynene ganske bra, men jeg får aldri kjøpt meg det.. Gidder ikke, tør ikke.. Tenker bare at jeg er teit.. Det gjør jeg forsovet med alt det andre her også.. Om jeg kjøper løsvipper, neglelakk osv.. Tenker at folk synes jeg er dum som går med det.. Og neglene mine er også grusomme, hehe.. Greit nok å file de og holde orden på de, men hva hadde ikke litt neglelakk gjort? Jeg gidder aldri å kjøpe neglelakk og sånt, men om jeg hadde fått det, så hadde jeg nok begynt med det.. Neglene ser SÅ mye bedre ut med enn uten neglelakk! :-)

Vel.. God grunn var det vel ikke, men går jo an å prøve! Alt i alt; jeg tror jeg hadde turt å bruke dette om jeg hadde fått det rett i henda! :-)

June

01.okt.2011 kl.18:35

...og smykket! Hahah, glemte det helt! Det var bare utrolig kult..! :-) Noe jeg ikke er vant med å bruke, og derfor lar jeg alltid være å kjøpe det.. Men det kan gjøre et antrekk helt komplett - noe jeg trenger, hehe!

idaen91

01.okt.2011 kl.18:42

Jeg ønsker å vinne,fordi jeg aldri blir fornøyd med mine vipper-UANSETT hvilken maskara jeg prøver å bruke!! Skikkelig provoserende...har også dårlig med råd og får derfor ikke kjøpt løsvipper selv om det er veldig ønskelig:) For litt siden kjøpte jeg en kjempelekker kjole som jeg har planlagt å ha på meg i en bursdag, da hadde flotte vipper virkelig vært et pluss for en perfekt kveld! :)

MartiineWoop

02.okt.2011 kl.02:13

Jeg ønsker og vinne, etc jeg aldri har råd til og kjøpe nye ting! Samboeren min har vært alvolig syk og får ikke støtte fra nav siden jeg er under ett ''arbeidstiltak''. Og skal derfor forsørge oss med husleie,strøm,mat om vi er heldige og har råd til litt mat (ellers må vi spise hos mamma/svigermor).. Så vi sliter greit økonomisk om dagen og jeg forelsket meg helt i smykket! Men sefølgelig er alle verdige vinnere, men det hadde vært kjempe koslig med en liten ''oppkvikker'', til min kjære er frisk nok til og jobbe og jeg får kommet meg i sikkelig jobb!

Mvh Martine

martinexox@live.no / martiinewoop.blogg.no

Renate`s kreative hjørne

02.okt.2011 kl.14:53

Jeg vil vinner fordi jeg fortjener det ;) Enkelt og greit! Har også lim så kommer de i posten er det bare å sette de på å gå ut å føle seg fabulous!!

Ha en fin søndag

Elisabeth Wiborg

02.okt.2011 kl.14:56

Jeg er med!

jeg synes jeg fortjener å vinne fordi jeg elsker å pynte meg osv. Jeg har ikke verdens lengste øyevipper, så jeg føler jeg behøver de. Smykker er noe alle elske, og dette smykke var utrolig fint og øyensyggen har noen utrolige fine farger som du nesten ikke klarer å finne lengre :) håper jeg vinner, og lykke til med å finne den rette vinnern:)

lysholt

02.okt.2011 kl.15:00

Jeg er med i konkurransen din :)

Grunnen til at jeg vil vinne er for det er så utrolig gøy å få tilsendt noe i posten :) Og det er alltid gøy med en overraskelse :D

Ha en super flott dag =)

Henriette

02.okt.2011 kl.15:10

Åhh, har lyst på.. Men er bare fjorten år.. Så jeg melder på storesøstera mi. Hun er en så søt og snill storesøster, at når jeg melder henne på en konkurranse til noe jeg selv har lyst på, sier det mye om at hun fortjener det :D

Btw hun er 16 år :P

gollijenta@hotmail.com

S O F I E ♡

02.okt.2011 kl.15:13

Jeg er under 15, så jeg kan nok ikke delta. Ønsker uansett alle som deltar lykke til! :-)

Christiane

02.okt.2011 kl.15:29

Jeg syns jeg fortjener å vinne premien fordi jeg skal på en fest om ca 1 mnd, og har da lyst til å pynte meg. I tillegg så har jeg hatt lyst til å kjøpe meg løsvipper, men får aldri somla meg til å kjøpe det, og da er dette en super måte å endelig få skaffa meg løsvipper. Og jeg elsker å bruike neglelakk også, har alltid på meg neglelakk, og den fargen var bare helt knall! Har ikke den fargen i samlingen min, så hadde blitt kjempeglad om jeg vinner!

Mail: chrknu1@ostfoldfk.no

Blogg: http://knusko.blogg.no

mmee

02.okt.2011 kl.15:32

hehe. morsomt at du nevner ut på tur og safari. Jeg reiser faktisk til Israel og skal ut på kamelsafari. Jeg går på en folkehøgskole som er mye ute og reiser.. De to største turene går til utlandet og Israelturen er felles for hele skolen. I mars reiser jeg med min klasse på 24 elever til Afrika og skal være der en hel måned. Bli super spennende og det er da ekstra morsomt å kunne få pynte seg ute på tur. Ellers blir det litt lite pynting på selve skolen.. der de fleste daffer rundt i joggebukse og rommene har ikke akkurat plass til å kunne oppbevare særlig med pyntegreier.

ha en fin dag !

helenee1995

06.okt.2011 kl.01:21

morsom med sånne konkuranser :D er med fordi jeg aldri vinner noe, jeg tuller ikke :O men har lenge tenkt å prøve sånne løsvipper, men aldri tatt meg tid til å kjøpe det :p lykke til alle sammen! håper JEG vinner :D hihi

Chanett Pleym

06.okt.2011 kl.01:42

Synes jeg fortjener å vinne fordi jeg skal i en stor bursdag i slutten av Oktober! Da vil jeg veldig gjærne pynte meg ekstra med store fyldige øyenvipper. Vi har bare vanlige og litt fyldige øyenvipper på de få butikkene vi har i den lille byen min.. Også elsker jeg å prøve ut nye øyenskygger uansett hvor crazy det kan se ut. Elsker rett og slett alt sånn dilldall! Håper jeg vinner, hadde satt utrolig stor pris på det. :-)

kontakt: www.chani.blogg.no

>> VAAALI

06.okt.2011 kl.03:15

Bra konkurranse syns jeg!

Syns likevel den er en smule vanskelig på en måte... Grunnen til det er at jeg føler jeg ikke har noe bedre grunn til å vinne en alle andre. Jeg syns alle fortjener å vinne like mye, men jeg prøver meg selvfølgelig ettersom premien var superfin!

Jeg syns jeg burde vinne fordi dette er en utrolig fin gave til min kjære storesøster som jeg sånn ca. har mistet kontakten med nå... I det siste har jeg rett og slett drete i veldig mye, kun for å overnatte hos henne en helg, og hun har gjort den helgen super for meg. Hun har ALLTID støttet meg i alt, hjulpet meg hver gang jeg har trengt det og alltid vært der for meg og backet meg up. Hva har hun fått i gjengjeld? Ingenting... Jeg prøver så godt, jeg sender henne meldinger og minner henne på hvor verdifull hun er, og hvor glad jeg er i henne, men jeg vil likevel oppmuntre hennes vanskelige hverdager i ny og ne, og denne gaven her ville passet henne perfekt! Det er så absolutt ingen bedre grunn til å vinne enn alle andre her, som sagt, men jeg har nå sagt hva jeg vil benytte denne gaven til i hvertfall.

Nå gjenstår det kun å krysse fingre og tær, og håpe så inderlig at jeg er heldig! :-)

Valmira Maqastena, valmira_95@hotmail.com :-))

Ha en superfin kveld videre!

<3 vaaali

Pink Pati♥

06.okt.2011 kl.03:18

Jeg er den personen som liker å dolle seg litt innimellom. Hadde nok ikke vært galt å fått et så fint smykke og litt stæsj. Har nå ofte meldt meg på på slike konkurranser, men for å si det sånn aldri vunnet noe. Har vært på basar ei gang og brukt 300 kr, men neiiida, vant ingenting. Anyways, jeg samler også på negllakk. Vis du sjekker bloggen min så har jeg just for ikke så lenge siden lagt ut et innlegg om noen neglelakker jeg just hadde kjøpt i tyskland. Jeg liker også å gå med smykker, eller hvem gjør egentlig ikke det? Snart skal jeg ta photoshoot med noen venner, og da pleier jeg alltid å låne vekk min sminke og sminker dem osv.

Håper jeg vinner denne konkurransen. Hadde vært litt gøy. :) Wæææ! :D

Min e-post adresse: love_pati@hotmail.com

Min blogg-adresse: http://pinkpati.blogg.no/

une cecilie

06.okt.2011 kl.06:51

Jeg fortjener å vinne fordi at jeg prøver å spare til fotoskole til neste år, noe som er en privat skole og koster derfor en del. har derfor ikke råd til å kjøpe meg slike tilbehør selv lengre. Det hadde også virkelig lyst opp dagen min da en er litt nedfor for tida, og det å vinne hadde bare gitt meg ett skikkelig puff i ræva tror jeg! er ikke meningen å få folk til å synes synd på meg, men må ærlig innrømme at livet er vanskelig for tiden, og en må forandre på mye som føles helt håpløst til tider - så gi meg en opptur, vær så snill!

chalt

11.okt.2011 kl.22:50

rett å slett jeg burde vinne ikke på grunn av jeg har sykt lyst på løs vipper å neglelakk å dere der, og ikke har råa til å kjøpe selv (blahblahblah) eller bare pågrun av at du har en veldig fin blogg, heller skryter på meg mere en andre for å få en premie som er utrolig fin, å resten av dere der :P

jeg rett å slett har en samling på sånne smykker å resten av dere der å har aldri i verden prøvd ut løs øynevipp ting :P det var min grunn :)

ha ein fin dag vidre ;)

stickybeak

11.okt.2011 kl.23:34

Hei Bella :)

Hvorfor fortjener jeg og vinne?

Jeg tror kanskje jeg fortjener og vinne siden jeg så og si aldri pynter meg. Samboeren min ønsker at jeg skal prøve å pynte meg litt til hverdags og det ønsker jeg selv også, men jeg føler liksom ikke at jeg kan pynte meg hvis det ikke er noe spesielt! Etter jeg ble mamma for 6 måneder siden har jeg i hvertfall ikke hatt tid eller mulighet til å freshe meg opp. Så, å vinne litt stæsj hadde nok fått meg til å bli snasn igjen. (Jeg mistenker forresten at neglelakken min har tørka inn, og all øyenskyggen min nok har begynt å mugla!) Løsvipper har jeg aldri brukt, og smykket var helt utrolig stilig :)

Min mail; ekristine@me.com

charlottetv

11.okt.2011 kl.23:39

jeg vil gjerne vinne fordi jeg har et problem med øyevippene mine. Jeg sliter med at jeg hele tiden drar de av. Altså, drar av meg mine egne øyenvipper. Når jeg blir nervøs, kjeder meg osv. Så jeg føler at jeg har mye mer mellomrom mellom øyevippene på det ene øyet, så liker å kunne "skjule" det med falske øyevipper. Dermed synes jeg denne konkurransen er perfekt for meg :-)

charlottetv@live.no

charlottetv.blogg.no

Camilla

11.okt.2011 kl.23:41

Hei, jeg fortjener å vinne siden alltid når jeg skal på jentekvelder, filmkvelder eller annet, så har jeg aldri noe spesielt gøy på meg, det blir lissom det vanlige, hadde vært utrotlig gøy å vunnet slik at jeg kan stelle meg stilig til, og vise fram virkelig at det er gøy å gjøre noe ekstra i blandt:)

I tillegg har jeg eg sykdom som noen ser på meg som dom, derfår føler jeg meg dom hele tiden, og om jeg hadde vunnet en konkuranse, fått stelt meg til, eller noe slik så kansje de vil virkelig se at jeg er bryr meg også litt om å stelle meg til i blandt. :)

Så kan jeg skryte over den flotte bloggen din å si til de at du er virkelig noe folk bør følge med på:)

Tuusen takk for at du har en så flott blogg:)

<3LIG HILSEN CAMILLA

helene

11.okt.2011 kl.23:46

jeg håper jeg vinner fordi jeg skal på en fest,faktisk min første fest, og vill freshe meg litt ekstra opp, sp hadde vært utrolig kult med noe stæsj har faktisk helt tom for neggeelakk og har ikke løsvipper og ja jeg har øyenskygge men ja,ønsker noe litt mer :):):)

du kan kontakte meg på ; hehaukne@broadpark.no

MarenMargot

11.okt.2011 kl.23:55

jeg fortjener og vinne fordi jeg har vært masse syk i det siste med bihulebetennelse og da kunne dette vært en overraskelse i hverdagen min : - )

hadde vært superkjekt om jeg hadde vunnet !

Sandra

12.okt.2011 kl.00:03

Jeg går medier og kommunikasjon 2. året, der det er foto jeg driver mest med. Og for photoshooter, trenger man MYE sminke og stæsj. Da jeg så dette, fikk jeg masse inspirasjon, og kunne virkelig trengt å vinne dette! Håper virkelig jeg vinner, jeg hadde satt helt utrolig stor pris på det! :-) Jeg vet ikke om dette akkurat er god nok grunn om man veier den opp mot de andre, men jeg håper du kan se for deg bilder med den sminken, og skjønne hvor mye jeg trenger det! :D

Sandraaor@hotmail.com

Miriam

12.okt.2011 kl.00:43

Hei :)

Hadde vore supert å vinne :

Jeg skal til New york & Caribien i 3 uker.

Onkelen min i Caribien dødde i Januar så vi reiser og besøker dem.

Hadde vore supert og hatt løsvipper pga mine er kjempe dårlige :) Hadde jo vore litt fint og hadde hatt det i new york liksom :D

Men det går alltid ann og håpe på og vinne så :)

Håper eg gjer det ?

Silje Aurora

12.okt.2011 kl.01:26

hvorfor jeg er den som burde og vinne: fordi jeg elsker og prøve ut nye ting, jeg elsker knæsje farger, jeg digger og pynte meg, og smykke har jeg leitet etter lenge, men finner det ikke noen steder, og sminken var utrolig kul, hadde jeg vinni så skulle jeg også ha skrivi et innlegg om bloggen din ;)

Zentia

12.okt.2011 kl.16:23

Jeg tenkte nøye gjennom dette, men kom ikke på noen reele grunner hvorfor jeg fortjener å vinne.. Eneste jeg kan si at smykket og vippene så NEAT ut, og jeg hadde blitt griseglad om jeg vant dem!

bella89

12.okt.2011 kl.16:31

Zentia: jammen ærligheten varer lengst ^^

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits