HUSK KONKURRANSEN PÅ BLOGGEN MIN! DEN BLIR AVSLUTTET DEN 15 OKTOBER! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

HUSK KONKURRANSEN PÅ BLOGGEN MIN! DEN BLIR AVSLUTTET DEN 15 OKTOBER!

LES DETTE FØR DU GÅR INN PÅ KONKURRANSEN!

Jeg laget en, det som irriterer meg er at jeg glemte å skrive aldersgrense, for jeg synes at det skal være en aldersgrense fra 15år og oppover, for jeg synes ikke premien egner seg for de under 15år!

Anyway! Konkurransen innebærer at du skal skrive kommentar på HVORFOR du fortjener å vinne, og skriver du "jeg har dårlig råd" eller "ååh, jeg vil prøve løsvipper" eller noe om at bestemora til venninna de døde for 50 årsiden, så vinner du ikke. Sånn er det bare! Gi meg en skikkelig god grunn! Fortell meg at du skal reise til den fjerne østen, eller du skal på hvalsafari og trenger litt stæsj for å føle deg fresh!

Ikke kommenter på dette innlegget, men på DETTE!

3 kommentarer

julieeskatland

11.okt.2011 kl.23:02

Jeg sier ikke at jeg burde vinne, sikkert mange andre som fortjener det mer enn meg kanskje!

Men foreldrene mine skilte seg for noen mnd siden, etter å ha vært gift i 17 år, og sammen i 24 år. Jeg flyttet med min mor, en halvtimes kjøring bare bort fra der pappa bor, men har ikke vært til pappa siden.

Der hadde jeg smykkene mine og masse klær, fikk jo ikke med meg alt når det skjedde på den måten det gjorde. Blandt annet et gullhjerte jeg fikk av mormoren min som jeg ikke har sett på 6 år, og hun har desverre kols så hun klarer ikke å komme oppover til oss, og vi har lite råd akkurat nå, så vi har ikke rå til flybilett nedover eller! Det smykket betyr veldig mye for meg, men pappa har desverre kastet masse og ryddet, så han vet ikke om han har kastet det eller ryddet det bort.

Og jeg elsker å pynte meg, og det smykket der var jo kjempefint! Har bare et smykke her til mamma nå, blir litt lei av å bruke det samme om og om igjen!

Silje Aurora

11.okt.2011 kl.23:05

hvorfor jeg er den som burde og vinne: fordi jeg elsker og prøve ut nye ting, jeg elsker knæsje farger, jeg digger og pynte meg, og smykke har jeg leitet etter lenge, men finner det ikke noen steder, og sminken var utrolig kul, hadde jeg vinni så skulle jeg også ha skrivi et innlegg om bloggen din ;)

proudtobedifferent

15.okt.2011 kl.19:07

Håper jeg vinner!!! Blir spennende å se !

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits