Sminke sminke sminke! handle på nett!! så mye fint! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

Sminke sminke sminke! handle på nett!! så mye fint!


Er jeg høy på kaffe?  Neeeei!  Er jeg høy på sukker? Neeeei! Er jeg generelt hyperaktiv? njaaa, men i dette øyeblikket: neeeeei!  Men hvorfor så giret?!  OMFG!! MAKEUP!

Jeg elsker sminke, sånn helt seriøst. Jeg blir så utrolig lykkelig når jeg ser sminke at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg!  For det meste har jeg kjøpt sminke hos ELF 

 

Jeg er jo kjempefan av ELF. Utrolig god sminke, til en skremmende billig penge! :) Og jeg handler som regel når de har gratis frakt eller utrolig gode tilbud! En gang fikk jeg et brett med 100 øyenskygger gratis!! DET er et utrolig godt tilbud! Om du blir fan av facebook siden deres, så blir du gjevnlig oppdatert på hvilken tilbud de har! :)

fansiden deres: http://www.facebook.com/elfcosmeticsUK


I det siste har jeg funnet mye flott på superkul.no. Nå skal det sies at jeg har handlet en del der før, da de har mye morsomt, så det har vært handling til bursdagsgaver. Jeg har også kjøpt piercinger, smykker, nåler og øredobber der ifra:) Løsnegler til mamma :D Og nå i det siste kjøpte jeg crazylinser, siden superkul virker som om de er de eneste som har slike linser med styrke! Det har også gått litt i karnevalSMINKE! fordi de er ikke så lenge til halloween, og jeg vil være klar. Jeg synes det var lurt å kjøpe litt tidlig, slik at jeg får testet ut litt og vet hvordan det "funker". Sånn at jeg ikke står på selveste halloween og plages og har steder jeg burde være! :b
 

Fansiden er: http://www.facebook.com/superkulno

 

Vippe-himmel! Om du ønsker å kjøpe vipper med KVALITET! Så kjøp dem på madamemadeline.com!  Jeg har skrevet om denne siden maaaange ganger før, men jeg føler liksom ikke at det er nok! Hehehe. De selger merke som ardell, som du også kan finne på butikker som feks. cubus. Eneste som er, er at på feks cubus, koster de nesten 100kr paret! Meeen, handler du på mandamemadeline, så kan du få hele 8par for under 200kr! Madame madeline selger også lim og stasj for øyenbryn:) De kjører også mange kampanjekoder til tider:)

feks: PROMO5 - gir deg 5% avslag :)

Og skriver du feks: FREEBIE i meldingsboksen, vil de legge 1par vipper til i bestillingen din, GRATIS! Som regel blir det et likt par av de vippene du bestiller mest av, hvertfall det som har vært i mitt tilfelle :)

 


 

Alle som kjenner meg, VET at jeg er eeeeeeeelsker ebay! Jeg kan sitte i evigheter bare å se og lete etter ting til en billig penge. Jeg elsker det at jeg kan handle ting fra andre land, kjøpe ting som ingen andre har, å skille meg litt ut der. Eller finne flotte gaver til venner, sånn at man er nesten sikker på at de ikke har det fra før. Jeg liker dilldall! (spørr Kristin! Hun og en annen venninne hjalp meg å rydde en gang.. 8søppelsekker, men likevel så du ikke noe forskjell!)
Anyroad. Idag satt jeg å tenkte på at jeg ønsker meg noen sminkekoster. Jeg har jo en del gode, men jeg tenker at det er alltid greit å ha noen flere :D Så, først tenkte jeg å kjøpe dem på elf, for de er billig og gode. Men så slo det meg, hva med ebay?  Ååååjada.

Hallo?! 32 koster?! say nomore! Og SKREMMENDE billig. Folk må gjerne si "jammen det er sikkert drit dårlig kvalitet". Det trenger det virkelig ikke å være. Jeg har fått mange skremmende positive overraskelser når det kommer til ting kjøpt billig på ebay!

Men det var jo selfølgelig ikke alt! lol. Her fant jeg mer fra samme selger:
åååååååh!!! sminkeorgasme! 168øyenskygger!!! Om jeg ikke har nok øyenskygger fra før av? åjoda, har MASSE, men det er aldri nok :D


Concealer palette! Det er 20 forskjellige farger. Og jeg synes det er greit å ha i mange nyanser. Huden vår er ikke bare 1 nyanse. Gleder meg til å leke med dette! :D

Har ellers bestilt akryltipper i svart og rosa :D

Jeg prøver jo å lære meg dette å legge akrylnegler, så synes det er greit å ha noe annet en bare hvite tipper å velge mellom ^^ Jeg skrev et innlegg her om dagen, med bilder fra da jeg la akrylnegler på mamma. Det var første gang jeg noen gang hadde lagt akrylnegler på en annen person enn meg selv. Innlegget finner du her: http://bella89.blogg.no/1318076911_stpt_akrylnegler_for_.html

Dette ble jo et utrolig langt innlegg. Håper noen leser det! :b

IKKE GLEM KONKURRANSEN MIN SOM DU FINNER VED Å TRYKKE HER!!!!!!!!

Q: handler du på nette? :)


13 kommentarer

Moniica ♥

12.okt.2011 kl.11:35

Ja! Eller, jeg handler for det meste kjoler og sko. Men har handlet MASSE sminke fra ELF. Er kjempe fornøyd med det de tilbyr. Skal faktisk bestille noe derifra om ikke så alt for lenge.... Trenger noe nytt og forfriskende!

bella89

12.okt.2011 kl.12:48

Moniica: Liker også å kjøpe klær og sko, men sko er av og til vansklig, siden man ikke får prøvd dem på :b

idulfen

12.okt.2011 kl.12:53

Kjempe fin blogg ! :D kan du ta en titt på min ? :)

Karoline

12.okt.2011 kl.12:58

Handler ikke å mye på nettet, men litt. Det siste jeg handlet var sminke fra elf :)

Malene Høie

12.okt.2011 kl.13:03

Heldig du er! :)

itabildeblogg

12.okt.2011 kl.13:03

Handler nesten ingenting på nette, men har kjempelust på det sette med øyenskyggene :)

iselinolsenbloggno

12.okt.2011 kl.13:04

kjempefin blogg du har <3

ha en fin dag<3

-kommentere tilbake?hadde vært fint<3

imeogmpj

12.okt.2011 kl.13:05

Jeg handler mye på nettet har akkuratt fått sminke fra elf :)
Heldig du er! Elsker sminke jeg også!

Handler nesten ingenting på nettet bortsett fra når det er dødsviktig!

Blir alltid like glad for kommentar tilbake! :D

-♥madelenbrevik

12.okt.2011 kl.13:22

Kjempegøy å handle på nett, det er så mye man ikke får på vanlige butikker =))

JuneBjordal

12.okt.2011 kl.13:42

Kjempe fine ting! :D fin blogg :))

LineLita89

13.okt.2011 kl.00:08

<3 Sminkeee <3

Elin - MAKEUP ARTIST

13.okt.2011 kl.13:48

blir helt lykkelig når jeg får pakker i posten! elsker å handle sminke på nett :):)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits