Fineste bissevovvene i verden! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

Fineste bissevovvene i verden!

Gud så teit at jeg ikke har fått blogget på noen dager, har jo vært kaos her, har vært barnevakt for en valp i flere dager, og tillegg har jeg min egen hund, så skal bestemor ha hjelp, så har  jeg baket og styret for broren min skulle ferie bursdag på lørdag, så det har vært utrolig mye å gjøre! Og jeg er SLITEN, fult og helt tappet for energi, vet ikke om noen egentlig skjønner hvor sliten jeg er. jaja.


Disse var også sliten, etter å ha herjet som bare rakkern! :bDe er så fine <3 Men har nå de siste dagene merket hvor voksen Mira faktisk er, for det om det er søtt og gøy med valp, så er jeg glad for at mira er ferdig med den fasen :)

 

 

Oh oh! I går fikk jeg pakke i posten, det var deler av kostymet mitt:D Og nå gleder jeg meg som en unge til Halloween, det er noe med det å få lov til å kle seg ut å være teit:D Men seriøst, folk må lære seg at et par kaninører og verdens korteste skjørt, overhode ikke er noe kostyme! Folk må lære seg å være litt mer kreativ, gjøre ting ordentlig, gjennomført :)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits