AVLSUTTET! - konkurransen er avsluttet! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

AVLSUTTET! - konkurransen er avsluttet!

Idag fikk jeg sponsorpakken min fra superkul.no, som besto av 7par instant eyeshadow. Men jeg er jo så utrolig glad i mine lesere, så jeg tenkte jeg ville dele sponsorpakken med dere :D

Det dere kan vinne er 2par instant eyeshadow (disse har jeg fått sponset) og i tillegg skal jeg legge ved 2par falskvipper (Disse er IKKE sponset)


(Det kan hende at det ikke blir akkurat de fargene på øyenskyggene)

Først vil jeg bare ha sagt at jeg setter aldersgrense på konkurransen, den er på 14år.

Det du må gjør for å vinne er: Fortell meg din værste/største flause!
Jeg avslutter konkurransen Lørdag 12.November.

OBS!: I andre konkurranser jeg har hatt, har jeg bedt dere om å skrive e-posten deres og bloggadressa i slutten av kommentarene deres, det er fordi at jeg har mange ganger opplevd at folk ikke har blogg, og heller ikke skrevet e-posten sin, og dermed må jeg finne ny vinner. Eller at dere rett og slett glemmer det, men vær så snill, for det om dere skriver bloggadresse, e-post osv i de andre feltene, vær så snill og skriv dem som en del av kommentaren også! THANK YOU!

 

38 kommentarer

Anne Lene Nilsen

29.okt.2011 kl.14:49

Søren, jeg er 13 år.. ^^ Men hvis det er mulig så kan jeg bli med!

Min største flause var i svømmehallen med klassen i 3klasse. Jeg satte med på stupebrettet med noen venner og når jeg reiste meg så revnet badedrakten. Det visste jo så klart ikke jeg så jeg gikk litt rundt med bar rumpe helt til veninna mi la merke til det og sa ifra til meg. Jeg tror ikke at noen av elevene merket det, men læreren vår lo litt. Så flaut!

ann_len_2@hotmail.com

hah

Isabelle Beatrice

29.okt.2011 kl.14:59

Mitt største flause...Den ahr jeg ikke opplevd enda, men den kommer snart.

Jeg har spillt i en dokumentarserie som kommer på nrk1 og nrk2 etter nyttår! I serien er det masse bloopers men den verste er vel at jeg skulle løpe ned trappa, også mistet jeg buksa, og i tillegg datt på ræva, han som filmet var ny og var driiiitt kjekk, ble super kleint, fordi jeg måtte gå helt opp igjen for å ta buksa på meg, og der stod han:(

Julie Eriksen

29.okt.2011 kl.15:03

Jeg er med!! <3<3<3

jeg er 14 år :)

min største flause var da jeg og ei veninde dro til byen, og med en gang jeg kom ut av bussen så var det et sann hakk i veien som jeg ikke så.. så snublet jeg i det huldet å krasjet rett i en random mann!! hahahahah!!!!!

Amalie

29.okt.2011 kl.15:16

Jeg har vel to hendelser i livet mitt som har vært ekstremt flaut

Den første var når jeg var 10år gammel og var på båttur med familien. Jeg og pappa skulle kjøpe mat.Tilslutt ble pappa bore. Jeg trodde jeg så han i den ene kassen og gikk bort til han og tok han i hånda og sa ''Pappa du kan ikke bare gå fra meg''. Da så jeg ansiktet han så fant ut at det var en mann jeg aldri har sett før...

Den andre er når jeg skulle på do på skolen. Jeg gikk inn på do å låste døra og satt meg på do. Det var da jeg merket at håndtaket beveget seg. Men jeg viste jeg hadde låst døra. Da hørte jeg venninen min rope navnet mitt og jeg svarte. Hun viste nok ikke at jeg var på do og begynte å tukle med låsen på utsiden og selvfølgelig fikk hun den opp. Og der satt jeg på do med døra åpen. Siden den gang bruker jeg ikke å gå på do på skolen..

berfusiks

29.okt.2011 kl.15:30

kul konkuranse!! Min største flause må nok være den gangen jeg og 2 veninner gikk rundt skolen og da vi kom til hjørnet sa jeg ganske høyt hvor fin en gutt i klassen hadde blitt over sommeren og spessielt nå som han hadde klippet seg, men da vi går rundt hjørnet så står han og MANGE av kompisene hans på andre siden av hjørnet og alle holder på å le seg dødsens! han selv sto og glante rart på meg og smilte litt brydd. KILL ME! tenkte jeg bare.

Elin E. Reksten

29.okt.2011 kl.15:31

Eg er 14 år sjøl om det ikkje står på bloggen :P

En gang eg var på byen med ei veninne fekk eg veldig lyst på vaniljesau så eg kjøpte en pakke, men då eg hadde kjøpt den fant eg ut at eg måtte ha saks og sugereør så vi måtte inn på nille og låne saks og inn på bon apetitt og få sugerør. Då eg hadde opna den og sotte sugerøre oppi boksen sånn at eg kunne drikke den fekk eg ei melding og eg konsentrert meg om å svare så eg såg ikkje en mann som skulle gå forbi meg.. Så eg gjekk rett inn i mannen og han veniljesaus på heile seg :s Hahahah ! :)

gladjento

29.okt.2011 kl.15:31

Åh, dumt at det var 14 års aldersgrense :) Men lykke til alle sammen!

Natali

29.okt.2011 kl.15:34

Min største flause......

Det var på barneskolen en gang, når alle var helt stille så kjente jeg at jeg måtte fise :P så tenkte jeg at den ikke laget lyd... Så feis jeg så lagdet te kjempe høy lyd å alle i klassen lo men jeg ble kjempe flau og alle merket at det va meg -.- :P

Mail = Nattaonline@gmail.com

Blogg = vfknatta.blogg.no :)
Min største flause var da jeg skulle sykle til skolen. Jeg og venninnen min var på vei, snakket sammen. Jeg holdt styret med en hånd og konsentrasjonen var ikke akkurat på topp. Selvfølgelig bestemte en syklist seg for at det var lurt å sykle igjennom det minste mellomrommet når han skulle forbi. Så han syklet altså på venstre siden av meg og havnet mellom meg og en dam på andre siden.

Jeg var jo ikke konsentrert og merket ikke at han kom forbi. Så kom det en sving og jeg svingte og kjørte altså rett inn i hjulet hans. Det endte med at han fikk syklet forbi mens jeg havnet i dammen. Jeg ble helt dekket av gjørme på hele venstre siden. Venninnen min prøvde å overtale meg om å dra hjem, men jeg ville jo ikke droppe skolen. Så der stod jeg, dekket av gjørme, i håret, på klærne og snakket som eller annen galning om at jeg måtte på skolen.

Alle som gikk forbi så rart på meg og han som hadde syklet forbi meg, hadde frøset til is. Det endte meg at jeg gikk hjem dekket av gjørme, med sykkelen på slep og tårer i øynene. Ble glodd på av randome folk hele veien, noe som var utrolig pinlig.

Kommer aldri til å glemme det! var helt forferdelig flaut, pinlig og ekkelt!

kristin

30.okt.2011 kl.12:32

det flaueste jeg har opplevd var da jeg gikk i gangen på skolen sto og snakket med en veninne av meg da en av guttene i klassen kom og skremte meg så jeg skvatt og hoppet tilbake det ente med at jeg slo lereren min på rompa han hadde selfølgelig ikke sedd noe av det som skjedde så han spurte hvorfor jeg slo han på rompa ! og jeg fortalte alt

Oda

30.okt.2011 kl.15:21

kan jeg delta jeg blir 14, 3 dager etterpå altså 15 nov.. ?

Oda

30.okt.2011 kl.15:23

kan jeg delta ? jeg blir 14 år den 15 november ?

bella89

30.okt.2011 kl.15:36

Oda: ja, det kan du få lov til :)

D E M E N T E

31.okt.2011 kl.15:35

Kul blogg :)

Victoria Jensen

01.nov.2011 kl.00:02

Jeg har så mange flauser, og får nye hele tiden. Men tar den første som popper opp.

Til bursdagen min fikk jeg en gave fra kjæresten min (vi var bare venner på tidspunktet). Gaven var selvfølgelig fra kondomeriet, siden vi har snakket en del om sex og sånt. Det var DEN dildoen, liksom. Så senere i tid, var vi på butikken. Varene slås inn, og jeg går bort for å pakke dem i poser. Plutselig roper han "HEY, du skal ikke ha nye batteria til dildoen din? Du e vel fri nu". Jeg ble tomat i trynet, og håpet på at bakken under skulle åpne seg så jeg ble borte derfra.

Nå når jeg tenker tilbake på det angrer jeg sykt på at jeg ikke bare hadde vært litt kjappere, og hadde kommet med DEN kommentaren tilbake. :-))

elisabeth follestad ♥

01.nov.2011 kl.15:30

oi... hehe, driter meg ut hele tiden! :P

Men den verste gangen må være da vi hadde gym. Jeg hadde på meg volleyballshortsen min, som var helt ny. Alle guttene i klassen glodde på rompa mi, og jeg lurte jo selvfølgelig på hva det var. Og plutselig kom klassen mest irriterende gutt bort. Han hoppa oppå meg og dro ned volleyballshortsen min... Så alle guttene i klassen så rompa mi, for jeg hadde på meg string-truse.... flaaaaaaut!

Susanne

01.nov.2011 kl.15:30

Min største flause var når jeg fikk en dildo av bestevenninna mi, og det var egentlig en "kødde"gave... det var ikke noe tulle dildo, for å si det sånn! men jeg ville jo heller ikke at mamma skulle se den, og jeg har verdens minste rom, så uansett hva je gjemmer da finner hun det. men ja, så jeg tok den med på skolen. og det skulle jeg ikke ha gjort. for midt under er prøve begynner den å vibrere og lage karusellmusikk!!! + stønnelyder og alt det dere!!!! og jeg satt bakerst og jeg ser bare at ALLE snur seg! jeg klarte ikke å si noen ting... alle begynte å le og jeg prøvde å forklare meg, men jeg har i hvertfall lært av det.. HAHA

Jeanette ophaug

01.nov.2011 kl.16:15

Har mange flauser men får vel bare skrive en..

For en stund siden var jeg og en venn av meg og spiste på en resturang.Så klarer jeg selvfølgelig jeg å miste en agurk ned på bakken og vi begynte å le ..Vi ledde lenge så kommer det plutselig en mørk dame bort til oss å begyner å kjefte på oss fordi hun mente at vi hadde ledd av hun og hennes familie noe som vi ikke hadde gjort i det heletatt.Men likevel stirret alle på oss :S så vi blei skikkelig flau og bare gikk..

e-post: missophaug@hotmail.com

Alexa

01.nov.2011 kl.16:40

Min største flause?? Nå har jeg veldig mange...

Men tror ikke jeg har vært flauere enn da jeg skulle løpe bort til venninna mi for å gi henne en klem. Men siden det var sørpe ute, ettersom det var på våren, så klarte så klart klumstete meg å snuble å falle. Ikke bare var jeg gjennombløt fra topp til tå, men alle på skolen sto å så på meg. Følte meg som den kornidioten.

I tillegg på toget hjem igjen kom folk bort til meg og spurte om det var jeg som var den jenta som hadde tryna utenfor skolen.

idaen91

01.nov.2011 kl.17:58

Det flaueste jeg har gjort som jeg kommer på akkurat nå, er at jeg hadde vært på utplassering på en klesbutikk i sentrum en vinterdag da jeg gikk i 8 klasse tror jeg. Så var det pissregn og skikkelig såpeglatt på bussholdeplassen, så hadde jeg en fullpakka sekk på ryggen, samt en pose full av klær og utstyr i hånda.. så gikk jeg litt for ved siden av bussen jeg skulle ta, så klarte jeg å skli RETT PÅ ROMPA! og da jeg tittet opp på bussen som stod ved siden av meg- så jeg at den var stappfull av folk, så da var det skikkelig flaut å måtte gå inn på bussen etterpå:P ville bare grave meg ned!

Et annet tilfelle var da jeg og kjæresten gikk i byen,også på veldig glatt føre..han har ganske dårlig balanse, så denne gangen var det han som lå på bakken rett foran en bil over et gangfelt og kava:P kortmappa med alle kortene og alt datt ut:P så vi brukte litt tid på å plukke opp alt:Pog i det jeg fikk hjulpet han opp,datt han igjenn! Gud så flaut.. så bilisten ble litt irritert og oppgitt av all ventinga!

01.nov.2011 kl.18:33

Jeg er 14 år, ble det i august :)(går vel fint?) dette er min flause:

For noen måneder siden skulle jeg møte en utrolig god kompis av meg, ett år siden sist. Var sinnsykt nervøs, hjertet banket som bare det. Sendte mange meldinger med to venninner, jeg skrev "herregud som jeg gruer meg! selv om jeg gleder meg, menåh! hjelpmeg, jeg dør!" også fikk jeg en melding der han sa at han var utenfor senteret og venter på meg. Dette gjore meg jo mye mere nervøs, så jeg ser han stå der borte mens jeg skriver en melding til venninna mi "shit, der er han! hva skal jeg gjøre? han er så sinnsykt fin! ågh, jeg vil snu!! Verdens fineste gutt er bare noen meter unna meg... wish me good luck...:(" Så, jeg kommer bort til han, gir han en klem, aner fred og ingen fare (passe beroliget) så tar han opp mobilen, ser rart på den i noen sekunder og sier han "hehe, fin melding....?" sendte meldinga feil, snakka ikke med han på noen uker, men heldigvis syntes han det var søtt! så vi var sammen helt til forrige måned.. mengud, så kleint!

E-post: lisa_leah@hotmail.com (:

kunne trengt de vippene til høstballet ^^

Line

03.nov.2011 kl.23:13

min største flause er nok den gangen jeg mista buksa i sløyden. Skulle gå å hente noe og så grep noen tak i buksa mi for å stoppe meg og siden buksa var en anelse for stor så endte den rundt knærne og da jeg tok et skritt frem tryna jeg så lang jeg var!! så lå jeg der på midt på gulvet i sløydrommet et øyeblikk. Full av sagspon og med buksa rundt knærne!! <3 huff, som alle lo, og de ler enda! det hadde vært superkjekt å vinne ! :D

imla98

03.nov.2011 kl.23:42

hvorfor er det aldersgrense?? det var litt rart... det hadde vært veldig greit om du hadde svart meg på det :D <3

bella89

04.nov.2011 kl.01:18

imla98: Det er rett og slett fordi jeg mener premien egner seg bedre for de over 14 år. :)

stickybeak

06.nov.2011 kl.14:22

Heihei, Bella :)

Min store flause skjedd i Bodø førr nån år sia. Tanteongan mine som æ satt masse barnevakt førr hadd byinnt å prat.. når di sku si "melk i flaska" bei det "makkalakka.

såå.. æ va på en butikk ilamme søstra mi og kjærestn hennes. Di sto nu bakom mæ mens æ bøyd mæ ner førr å hent en pakke melk ut a kjøleskapet. æ tar en ekstra melkpakke ut å spør; " ska dåkker ha litt makkalakka?" mens æ snur mæ.. å kikka inn i øyan på to vilt fremmede menneska som bærre såg rart på mæ og flira :S søstra mi å kjærestn sto længer bort å holdt på å dø a latter....

proudtobedifferent

06.nov.2011 kl.14:27

Hahaha, dette er SYKT flaut for meg å fortelle!

Mamma, søstra mi Lisa, og jeg var på bingo i Førde. Som dere sikkert vet så er bingo en "stille" sport. Også brølte jeg ut "Jeg klør så jævlig i rumpa"... Heldigvis kun mamma og Lisa som hørte (ja vi har et åpentforhold).. Så sa Lisa; du får sette deg på en bingotusj. Så sa jeg med en ALT for sterk stemme: Jeg har sikkert anal hemorider. ALLE hørte det, og de sto å stirra på meg, lo litt og rista på hode x)¨

Laila.lovseth@hotmail.com

Linn Therese Nilsen

06.nov.2011 kl.14:30

Jeg er med :)

Min værste flause var i fjord sommer da jeg var på besøk til noen jeg aldri hadde vært til før. Det var av familien til stefaren min. Jeg ville ikke sitte hjemme alene en hel sommer så jeg dro sammen med han på ferie. Jeg skulle dele seng med gudattera hannes, fordi de hadde så lite hus, og tro det eller ei, men jeg greide å blø sengen rød første natten. Jeg fikk mensen på natten uten at jeg merket det, og hun hadde rullet i det og var rød på pyjamasen. Da var jeg så flaut at jeg nesten ikke torte å snakke med henne resten av ferien xD FLAUT !!

trine

06.nov.2011 kl.14:45

kult :)

Charlotte Milene

07.nov.2011 kl.15:57

Jeg er med :D

Min største flause som jeg kommer på nå, må være da jeg presterte å gå bort til en gutt som jeg trodde var kjæresten min og holdt rundt ham bakfra. Da han rykket til så jeg at det var kompisen hans som tydeligvis hadde lik farge på capsen og samme ytterjakke. Kjæresten min stod nemlig til venstre for meg. Haha, flaut. Må si jeg var veldig sliten den dagen da.....

Katinka Kallåk

10.nov.2011 kl.10:53

Flause:

Jeg og bestevenninen min var på innebadet. Tror vi gikk i 6 klasse. Vi dykket litt rundt, svømte og hoppet osv, sånn som man alltid gjør. Bikinien til venninnen min var turkis, og jeg dukket mens jeg hadde øynene åpne. Jeg svømmer mot noe turkist som jeg tror er venninnen min, jeg bestemmer meg for å klype henne i rumpa og løsne binitrusa. Jeg dukker opp og ler høyt av meg selv og min morsomhet, men så snur personen som hadde på seg den turikise bikinien, det var ikke venninna mi, men en eldre dame med grå krøller som så ut som hun hadde sett et spøkelse. Jeg blir sprutrød, dukker under vann og forsvinner så fort som mulig. Jeg var så redd for at dama skulle si noe til vakta så jeg tok med meg venninna mi og løp ut og hjem.

E-post: tinkis_95@hotmail.com

Hildur

10.nov.2011 kl.11:12

Første gangen jeg reiste med fly hadde jeg med meg en sånn barberhøvel som vibrerer.. Og jeg hadde selvfølgelig ikke tatt ut batteriene på den, så når jeg skulle hente sekken på båndet, vibrerte sekken min som bare det. Problemet var at jeg er sånn halvveis døv (hører iallefall veldig dårlig) så jeg hørte det ikke før jeg kom ut av flyplassen.. Syntes det var veldig rart at så mange folk så på meg.. Og da vi kom bort til bilne spurte faren min meg: har du med deg en vibrator eller noe... huff!

Hildurs.blogg.no

kvikki

10.nov.2011 kl.11:24

Har egentlig ganske mange flauser..

Da jeg gikk på barneskolen var vi på sånn greie med SFO! Vi dro til Skarneslekeland.. Jeg ville så gjerne bade, og da jeg gikk for å skifte la jeg ikke merke til at jeg mistet noe..

da jeg var ferdig med å bade gikk jeg til doen for å skifte igjen, da oppdaget jeg at trusa mi lå på golfbanen der og han gutten jeg var forelska i sto med golfkølla og slo den bortover! :P uff, dør litt inni meg enda når jeg tenker på det:P hahah

kvikki_meg@hotmail.com

www.kvikki.blogg.no

Tina & Cecilie!

10.nov.2011 kl.11:34

Jeg var 15 år, var på syden ferie med venner og familie.. Så skulle jeg og en kompis hoppe fra ett berg og ned i vannet.. Så var det noen andre gutter som drev og snorklet i vannet.. Så jeg og kompisen min hoppet ned også når vi var kommet ned ser jeg de guttene driv og snorkle rundt meg, og før meg og ser bak.. Jeg tenke svært over hva de driv og ser etter og etter en stund skjønner jeg jo at jeg ikke ha bikinoverdelen på meg.. flaaaauuut!

Bettina N. Tryggestad

10.nov.2011 kl.12:42

Det var en dag jeg gikk på barneskolen, jeg stod opp kjempetidlig med mamma og sminket meg som en hund, det skulle være karneval. Stor skole med over 600 elever så man måtte liksom dra den litt ut, jeg gikk i 6 klasse og vi jentene planlagt å være dyr. ikke en eneste hudfarget flik i ansiktet mitt ble igjen og jeg var dekket av kostyme og sminke fra topp til tå. Veldig bra, vil jeg tillegge! Så går jeg stolt til skolen da vet du.. kommer frem og legger merke til at ingen, ingen andre har kledd seg ut. Var rimelig pinlig berørt da jeg fikk vite at karnevalet var NESTE torsdag! Det var altså så flaut at det sitter i enda, 10 år etterpå :p hehe. Kan du tro jeg ble erta i lang tid etterpå? JA!

Sigrid

10.nov.2011 kl.16:02

Jeg er med!

Min største flause var da jeg gikk i tiende. Jentene pleide å henge på jentedoen i friminuttene. På den jentedoen var det mange båser ved siden av hverandre. Jeg skulle prøve å krype under skilleveggene fra en bås til en annen. Jeg fikk føttene lett gjennom, og fikk akkuratt presset gjennom hoftene, slik at veggen gikk over magen på meg. Da fant jeg ut at jeg ikke kom lenger, men jeg kom heller ikke tilbake. Der satt jeg altså fast under en skillevegg på dassen. Noen venninner dro etter hvert for å si i fra til en lærer, men lærerne trodde faktisk ikke på dem. Jeg ble liggende fast i et kvarter før noen lærere kom, og i mellomtiden hadde store deler av skolen samlet seg i og utenfor doen. Mange filmet og tok bilder. Til slutt kom to lærere, en kvinnelig og en mannlig. De fikk til slutt drattmeg ut, foran alle sammen. Det var bare så vidt at de ikke måtte tilkalle vaktmesteren. KJEMPEFLAUT! Hele skolen snakket ikke om noe annet de neste dagene, og det var mange bilder og videoer som gikk rundt.

NiLuSaNe

11.nov.2011 kl.11:23

Hm, min største flause må være da jeg skulle lekeslå til en kompis, mente ikke å treffe, men bomme i lufta, bare for å gjøre han "redd".

Men så smart som jeg er, tar jeg i for hardt.. Så jeg snurrer rundt, og plopp så står jeg ikke på kaia lenger..

Haha, verste var at det var noen stygge fisker i vannet og flere minusgrader i vannet! :(

TonePus

12.nov.2011 kl.18:01

Kan egentlig ikke huske noe som har vært veldig flaut, men husker noe som var litt flaut. Jeg var i svømmehallen for mange år siden - var rundt 11-12 år, den tiden var det litt flaut med pupper osv. Jeg hadde nettopp hoppet fra 5 meteren, å var på vei opp for å hoppe igjen, da merket jeg at mange gutter stod å så på meg. Etterhvert så jeg at trekantbikinien min hadde sklidd - å den ene puppen var helt ute. Umulig å ikke legge merke til. Jeg fikk hoppet fort uti igjen for å si det sånn. Under vann fikk jeg rettet på bikinien, med et ord i hodet: Faen faen faen.

Tonelove_89@hotmail.com

Bettina N. Tryggestad

13.nov.2011 kl.20:19

Jeg glemte å skrive mail ser jeg, har den i feltet oppe, men iallefall.. bee10na@live.no :)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits