Did you know? -og husk KONKURRANSEN på bloggen min! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

Did you know? -og husk KONKURRANSEN på bloggen min!

HA! At jeg skal på kortlagings-kurs i dag? Eller det er vel i kveld :b Jeg gleder meg, skal dra sammen med ei venninne og tror at det blir veldig koslig og gøy :D Håper på å lære noen nye teknikker, håper ikke det er bossing, for det kan jeg alerede og har utstyret til. Håper på å lære å brette kort på morsomme måter, uansett tror jeg det blir mega kos! :D Det er jo julekort vi skal lage.


Jeg gleder meg egentlig en del til jul, tror ikke jeg har gledet meg til jul på ganske mange år nå, i tillegg har jeg litt julestemning og gleder meg til det kommer snø :O Vi har jo hatt en SABLA lang sommer og høst nå, som regel bruker vi å få snø i slutten av oktober, men nå er det faen meg 6november og vi har ikke noe snø, og det er sånn mellom 8 og 10 grader ute :O Thats sick. Kanskje det er derfor jeg savner snøen jeg ellers alltid har hatet, for jeg er så vant med at den skulle vært her nå! 

I helga begynte jeg å pakke inn julegaver, det jeg hadde ferdig og klart ^^ Kunne jo nok ha pakket inn noen flere, men noen småting som mangler, som jeg trodde jeg hadde, så da får jeg bare vente :) Har nesten laget ferdig pakkekalenderen til mamma, så er det bestemor sin kalender og broren min sin som gjenstår.

Nå skal jeg ikke snakke hull i hode på dere, så jeg skal avslutte og komme meg i dusjen ;€

 

HUSK KONKURRANSEN JEG HAR PÅ BLOGGEN MIN! DEN FINNER DU VED Å TRYKKE PÅ DETTE BILDE:
4 kommentarer

kyre.blogg.no

06.nov.2011 kl.14:13

Fin blogg!

Ta en titt på min blogg!

Isabel Olsen

06.nov.2011 kl.14:21

Kuuult <3

proudtobedifferent

06.nov.2011 kl.14:24

Så fin konkurranse :-D

andreadrivenes

06.nov.2011 kl.14:32

Kjempe fin blogg!

Kommentere tilbake? ♥

ha en fin dag videre! :)

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits