Thank you for flying PAN AM! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

Thank you for flying PAN AM!

Jeg følger med på ganske mange TV-serier for øyeblikket, det eneste kjipe er jo at jeg må vente ei uke på alle episodene, siden de blir lagt ut på nette mandager og tirsdager. Så begynner jeg å se andre, litt hjernedøde TV-serier bare for å ha noe å se på i mellom, men så ser jeg jo ferdig alle episodene der, og bla bla bla. Men jeg fant ut idag at jeg skulle begynne å se en ny serie, bare første episode for å se om det var noe for meg, jeg ble solgt :D

PAN AM i følge imdb "Periode drama om pilotene og flyvertinnene som en gang gjorde Pan Am til den mest glamorøse måten å fly." Serien tar sted på begynnelsen av 1960tallet. Man kan jo gjerne spørre seg "hvordan er det mulig å lage en tv-serie om et flyselskap?" men jo, det går faktisk ann. Jeg er ganske hekta og gleder meg til neste episode kommer ut, det er drama, intriger og ikke minst ei tøff Christina Ricci som elsker å teste grensene til flyselskapet :)  Nå fikk jeg det kanskje til å høres ut som en utrolig tørr og hvilken som helst såpeserie, men det er laaaaangt i fra det. Må selv innrømme at jeg var skeptisk til serien, men nå vil jeg bare drømme meg bort til 50-60 tallet, pinn-up looken, glamorøse kjoler, gentlemen og hårruller!

Har du lyst å begynne å følge med på en TV-serie og ikke vet hvilken? Se Pan Am. Har du ikke lyst å sitte på nette å se episodene, så kan du følge med på TV3, men de har vel kommet til episode 4(?) i skrivende stund, mens på nette ligger det fra episode 1 til 8. Vær episode varer i 40-45 minutter :)

Lyst å se på nette kan du bruke denne linken:

http://watchseries.eu/serie/pan_amIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits