AVLSUTTET konkurranse! (bella89)
<3 Ting som betyr noe Sminke og sånt Ting som skjer/Har skjedd Hobby Konkurranse

AVLSUTTET konkurranse!

Siden det er jul og siden jeg liker dere, så tenkte jeg å lage en liten konkurranse med en fin premie. Dette kan du vinne:


Verdens søteste skrivesett som inneholder: blyantkvesser, et hviskelær,to blyanter, ei blypenn, boks med bly og den gule kaninen er slik en du trer på blyanter/penner for å få bedre grep:)

to prøver på Pumas - Regga Jam, og et brett med klistemerker til neglene:)

Verdens søteste blyant med verdens søteste dingeldang! Blyanten er HÆRLIG å skrive/tegne med ^^


Og et "sy-det-selv"- sett :D Som du kan henge på nøkklene, telefonen, kamera eller hvor enn du vil :)

LYST Å VINNE?! ALT DU TRENGER Å GJØRE:

Fortell meg ditt beste juleminne!  (Skriv gjerne et innlegg om konkurransen, om du ønsker. Husk å send meg en direkte link, sånn at jeg får sett den^^)

HUSK!!! å skriv e-post og blogg i kommentaren også, sånn at jeg får tak i den som vinner, andre konkurranser har enkelte glemt å gjøre dette og jeg måtte velge andre vinnere!

Jeg trekker en vinner 2.juledag (altså 26 Desember)!

Kanskje jeg til og med er så glad i dere at jeg slenger med en hemmelighet :O


 

17 kommentarer

Jeg er med!

Mitt beste juleminne er da vi byttet "julenisse" med en annen som vi ikke kjente, slik at vi ikke skulle vite hvem det var. Var så gøy, for når vi ikke kjente igjen ansiktet, så trodde vi liksom at det var sant, det med julenissen.. Husker den følelsen da jeg satt på fanget hans og fikk gavene mine skikkelig godt, godfølelse! Så det er nok mitt beste juleminne som jeg vil huske lenge :)

Mailen min: marieho@live.no

Bloggen min: littlemisssunshine99.blogg.no

lenekristinegjerdbakken

06.des.2011 kl.19:35

Mitt beste juleminne var nok da jeg var julenisse da jeg var 11! jeg var skikkelig spent, så spent at jeg glemte og ta på meg belte for å holde fast puten som skulle være magen. Så når jeg kom ut i stua og skulle gi bort gaver til den 6 år gamle broren min, datt puta ut og han avslørte meg.. Men det er nok det jeg husker best av alle du julene jeg har opplevd ;-)

Celine

06.des.2011 kl.19:40

Jeg er med :)

Mitt beste juleminne må vel være da jeg feiret jula i Frankrike for første gang med familien på pappa sin side. Det at jeg husker denne jula best av alle er nok fordi det er den første jula jeg har feiret med så mange i familien. Siden familien min bor langt unna oss. Og familien er det som betyr mye for meg. Denne jula ble feiret litt annerledes enn det vi pleier hjemme siden da hadde min ene tante kreft. Når vi var der i jula var den siste tiden vi så henne så derfor er nok det mitt beste juleminne. Det at jeg fikk være den siste tiden min med henne.

celinexb@msn.com

Benedikte

06.des.2011 kl.19:42

Mitt beste juleminne må være da familien min og jeg feiret jula med bestemor og oldefar:)

Jeg husket hvor glad de ble når de så oss komme inn døra.

Det var helt utrolig koselig, og jeg kommer aldri til å glemme den kvelden.<3

Håper virkelig at jeg vinner, premiene var sykt søte!<3

Benediktebe@hotmail.com

http://benediktebe.blogg.no

06.des.2011 kl.19:46

:)

jesj

06.des.2011 kl.19:52

Mitt beste juleminne er vel fra jeg var liten, og jeg fikk en pysjamas med barbie på, og dukken min fikk en som var helt lik! Grunnen til at det er et gost minne er fordi jeg husker det så godt, og det gir meg en så god følelse av å huske tilbake på det ^^ Den julen (som alle andre juler) så hele familien på reisen til julestjernen, askepott og barnetv-sendingen! Alt dette mens vi (jeg og brødrene mine) satt meg hver vår julestrømpe fylt med godt, og snøen dalte utenfor vinduet <3

Malin Dyrrdal

06.des.2011 kl.22:47

Eg er med!

Minnet: Mitt beste juleminne er når vi feiret jul i syden med hele familien: foreldre, søsken, besteforeldre, søskenbarn, onkler og tanter :-) Vi bodde på samme hotell alle sammen og hadde det utrolig koselig sammen! Denne juleturen til Spania fikk eg i julegaver fra mine foreldre. Grunnen til at eg synest det er en så fin gave å få tid jul er at en har den opplevelser og reiser i minnet for alltid :-) Istedenfor å få noe en bruker eller legger vekk etter en stund. Beste gaven eg kunne fått :) Elsker å dele opplevelser og minner med di nærmeste. Absolutt mitt beste juleminne hittil :-)

Blogg: www.mdyr.blogg.no

Epost: mdyrrdal@hotmail.com

Fin blogg btw! :)

teodorra

06.des.2011 kl.23:20

Mitt beste juleminne var da storesøsteren min vekte meg og storebroren min og sa at hun våknet inatt av at julenissen hadde parkert sleden sin på verandan og gått inn på rommet vårt med penger i koppen, og gaver under tre.. imens vi sov natt til juleaften. Jeg trodde jo på det og fikk verdensbeste gave av nissen på kvelden, og var helt i 100 av lykke. Jeg var ikke store greia skjønner du, og fikk en lite flatskjerm tv, og my little ponny og en dokke jeg ønsket meg sykt lenge. Kommer aldri til og glemme den jula!

Var også et år jeg fikk absolutt alt som var på ønskelista, kommer aldri til og glemme den heller :-)

-Teodora

Sandra

10.des.2011 kl.21:25

Alt begynnte med at jeg og noen andre hadde helforhester den dagen det var jul. Vi dro tilig på morgenen på tur i skogen. Noe jeg alltid husker... Vi travet og galloperte å koste oss veldig masse. Hestene ble gira å tok bukkesprang hele tiden. Når vi kom hjem så dro jeg på jordet med en vennine. Å hu tok masse masse fine bilder. Og hesten koste seg masse. Maxi(Helforhesten)bukka hele tiden. Etter hvert så dro jeg hjem, Og spiste god juilemat. Etter det foret jeg hestene, Og dro hjem får å pakke om mine gaver. Hestene koste seg veldig mye... Og ikke minst at julen var et fantastisk dag.(Uansett om dette var for 2år siden huskes det enda) Men får ikke gjort dette i år, da vennina mi er død(Døde i en bilulykke) ;c Men for prøve med noen andre!

Å det værste er at jeg fikk Maxi etter den tiden! ;D Så nå er jeg heldig eier av han (: Han er en knapstruper født 2002. Hiiha, Blir fart på julesokken i år også.

Eposten min : Sandra.maria@live.no (:

Www.Sandraxxxx123.blogg.no

detgodelivet

10.des.2011 kl.21:25

Mitt beste juleminne er siste jula jeg hadde med farmor :) Vi viste at hun skulle dø siden hun hadde kreft så vi ville gjøre det til en uforglemmelig jul.Nå husker jeg ikke helt alle de andre små tingene men jeg husker hun var der og at vi koste oss masse alle sammen<3 meg, farfar, farmor, mamma, pappa og min bror :) Savner henne masse i juletiden, siden dette er siste gode minner jeg har av henne<3 hun var veldig dorlig mot slutten og døde 16 april 2006 :(

kristine.andersen@live.no

fotoIL

10.des.2011 kl.21:34

Mitt beste juleminne må nok være for sikkert 4 år siden! Jeg hadde SKIKKELIG julestemning, og pappaen min og den ene lillebroren min(som jeg ikke bor sammen med, de bor en plass utenfor Kristiansund) skulle feire jula sammen med meg, mamma, stefaren min, og den andre lillebroren min. Vi hadde det skikkelig koselig, spiste god mat, pratet og åpnet julegaver som noen galninger. Det var en gigantisk julegave helt bakerst bak juletreet der det ikke var noen navnelapp på. Selvfølgelig skjønte jo ingen hjem det var sin, bortsett fra de voksne. Da alle gavene var pakket opp, bortsett fra den største, fikk jeg og begge lillebrødrene mine en bitteliten pakke med en nøkkel inni. Den ene lillebroren min trykte på en knapp på nøkkelen og så kom det plutselig en motor lyd fra den store pakken. Vi skjønte fortsatt ingen ting. Vi ble bedt om å pakke opp den store gaven og under gavepapiret stod det en firhjuling. Ikke av de største men helt passelig størrelse. Det var en gave som skulle være fordelt på oss tre(meg og begge lillebrødrene mine)

Jeg husker at jeg ble kjeeeeeeeeeeeempeglad! En av de beste julegavene jeg har fått ;D

ingajoh@hotmail.com

>> VAAALI

14.des.2011 kl.17:24

Wow, nydelig konkurranse!

Vel.. Mitt beste juleminne er faktisk da jeg fikk en pakke fra min storebror. Vi bor under samme tak, og har alltid gjort det, men har aldri hatt noe særlig god kjemi for å si det sånn.. Han betyr så uendelig mye for meg, men det er likevel noe som gjør at vi ikke klarer å prate sammen. Det at han en gang for noen år siden ga meg en julegave, det betydde hele verden for meg. Jeg kunne ikke tro det. Jeg er sjeleglad den dag idag, 7-8 år etterpå... Hehe, nesten så jeg kan begynne å gråte! Det høres UTROLIG dumt ut, men det er bare masse problemer mellom familien på en måte, og ja... Vanskelig å forklare, men det er i hvertfall mitt beste juleminne:-)

Lykke til alle sammen!!:-)

<3 vaaali

Snow H.<3

14.des.2011 kl.17:27

Den beste juleminnen var for tre-fire år siden.

Jeg husker det var venner som kom på besøk på julaften og vi åpnet gaver, ååh så koselig, jeg vil vere liten igjen. Det er alltid spennende å åpne gaver<3 Jeg fikk en prinsesse dukke<3 Men den beste gaven var fra søstra mi som ga meg en barcelona veske :D

nowbang@hotmail.com

Hildur

15.des.2011 kl.23:35

Hildurs.blogg.no spurven_90@hotmail.com Mitt beste juleminne er siste julen søsteren min var hjemme med barn og samboer. De bor i Sverige så er ikke så ofte hjemme. Var så koselig å se dem møte nissen og åpne opp gavene sine.

awesomest1997

15.des.2011 kl.23:51

Mitt beste juleminne må være den ganga når jeg var sånn 8 år eller noe.. Da kom det en julenisse på besøk til oss. Dette var jo såå stas for en 8år-gammel jente, jeg fikk en pakke av nissen og det var en hundebamse. Jeg var såå glad i den bamsen etterpå, hehe :)

mari-r-a@hotmail.no ;D
Mitt beste juleminne var vel da jeg fikk mandelen får første gang!

Ble helt hyper og var super glad, jeg vann sjokolade kuler :-D

marianne-vatne@hotmail.no

mariiannev.blogg.no

Connie

25.des.2011 kl.17:04

Jeg er med!

Jeg hadde ønsket meg iPad lenge også fikk jeg en wolkswagenfilm også sto det lapp inni :ble du overrasket eller kanskje skuffet,gå i bilen vår å hent posen!

Og jeg skjønte med en gang hva det var,siden min bestefar har fått to ipad, også gikk jeg ut i bilen og henta posen og gikk inn å åpna den og jeg ble kjempeglad, det er det beste minnet +at de lurte meg,jeg ble skikkelig skuffa,da jeg så filmen, haha!

Skriv en ny kommentar

Takk for kommentaren!
hits